Yogirya® Groepsfitness België

Briefing

What do we want an influencer to do:

Yogiriya is een opleidingscentrum dat mensen opleidt tot gelicenseerde Yogirya® instructeurs. Enerzijds willen wij Yogirya® internationaal bekend maken bij het grote publiek, en anderzijds willen wij zo veel mogelijk nieuwe instructeurs opleiden, dus zoveel mogelijk inschrijvingen voor de verschillende opleidingen genereren.

Yogirya®is een unieke 45 minuten durende groepsles, geïnitieerd vanuit België, opgebouwd uit een yoga-gerelateerde opwarming, gecombineerd met toegankelijke, maar uitdagende kracht- en conditieoefeningen in tabatastijl waarbij kettlebells gebruikt worden voor optimaal spiergebruik en fun! Heerlijk opzwepende muziek daagt de deelnemers uit om hun grenzen te verleggen. Na een intensief gedeelte volgt dan nog een stuk stretching en mindfulness relaxatie zodat uw klant relaxed en terug opgeladen naar huis keert.

Kracht en conditie  met de kettlebell

In elke Yogirya® les worden oefeningen met kettlebell opgenomen, om verschillende spiergroepen simultaan te gebruiken, waardoor een groot energieverbruik ontstaat, afgewisseld met conditietraining. Deze toevoeging leidt tot verbetering van hart- en bloedvaten, verlaging van bloeddruk, verbetering van metabolisme, vetverbranding en verbetering van botdichtheid.

Yogirya®voordelen

Met Yogirya® vindt er elke les verbetering plaats van het fitnesslevel op korte termijn, van de aerobe en anaerobe capaciteit, het spieruithoudingsvermogen, spiertonus en spierdefinitie, de immuniteit, de stamina, het uithoudingsvermogen, de neuromusculaire and cognitieve functie, de gewrichtsmobiliteit, houding, balans, stabilisatie, vermindering lichaamsvet, de  cardiovasculaire capaciteit, de spierkracht, vermindering van de beleving van stress, sterkere botten, flexibiliteit, coördinatie en beweeglijkheid, de Mind-body connectie en het zelfvertrouwen.

Voor wie is Yogirya?

Yogirya is een sport voor zowel dames als heren, voor studenten, voor mensen die gezonder willen leven, mensen met een sedentaire levensstijl: ter preventie van hartklachten, voor meer bloedvolume, verlaging van de bloeddruk, om diabetes te voorkomen, om het metabolisme te verhogen, voor mensen met burnout & stress, voor mensen die af willen vallen, atleten, mensen met ADHD, mensen met slechte botdichtheid en voor families: moeder/dochter, vader/zoon, om quality time samen op een gezonde manier te besteden.

Yogirya® Instructeurs opleiding

Wil jij zelf Yogirya® instructeur worden, schrijf je dan snel in voor één van onze Yogirya® Instructeur opleidingsdagen, na een 1 daagse opleiding als Yogirya® instructeur ben je klaar om je eigen Yogirya® groepsles te geven.

Inbegrepen in de opleiding:

‐      Instructeurs cursus “Syllabus”

‐      Certificaat Yogirya®instructeur

‐      1 Kettlebell 4 kg

‐      3 maanden gebruikslicentie (incl. Starters choreografie en muziek)

‐      Mogelijkheid om toe te treden tot het licentieprogramma

Sign up for LinkPizza

or
Share