XXL Boxspring

Briefing

What do we want an influencer to do:

Het strakke design van de boxspring XXL is erg aantrekkelijk en toepasbaar op veel verschillende stijlen en designs. Deze betaalbare boxspring aanbieding biedt u het uiterlijk en het comfort van een hotelbed tegen een betaalbare prijs. Het dikke matras van 21cm wordt geleverd met een geïntegreerd topdekmatras van koudschuim. Het maakt gebruik van een luxe 7 zone pocketvering systeem waardoor de ondersteuning optimaal is. U heeft de mogelijkheid om het slaapcomfort geheel naar eigen wens samen te stellen. Voor perfect slaapcomfort van hoge kwaliteit kiest u voor een betaalbare goedkope boxspring XXL.

De boxspring XXL is ons best verkochte product en heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Onze doelgroep is ook heel breed, omdat het voor iedereen echt een koopje is. Wij leveren gratis in de gehele Benelux, klanten kunnen betalen bij levering of in 3 termijnen, waardoor niemand achteraf voor verrassingen komt te staan.

Wij zijn op zoek naar influencers met een brede doelgroep van mannen en vrouwen tussen de 20 t/m 65 jaar wonende in Nederland of België. Voor deze samenwerking ontvang je van ons een shoptegoed t.w.v. €450,-. Van dit bedrag kun je een Boxspring uitkiezen op onze website. De levertijd is gemiddeld 3 weken, het is de b edoeling dat je een Boxspring besteld, en daadwerkelijk uittest. De review zien wij grag op jouw website en/of Instagram. Graag ontvangen we jouw pitch met motivatie en als je meerdere kanalen inzet om de review te promoten ontvangen we graag alle url's daarvan.


Sign up for LinkPizza

or
Share