Houtenladders.nl

Briefing

Houten ladders worden steeds populairder, en dat is niet voor niets! De veerkracht en het gewicht van duurzaam hout bieden je namelijk meer stabiliteit. Houten ladders voelen daarbij ook een stuk ‘warmer’ aan de handen, en dat is natuurlijk geen overbodige luxe tijdens de koude dagen. Het feit dat hout geen elektriciteit geleidt, maakt de houten ladders ook nog eens een stuk veiliger. Daarnaast kent hout ook bij intensief gebruik een lange levensduur, zijn alle onderdelen vervangbaar en kan alles dus in no-time gerepareerd worden. Wat wil je nog meer?!

Graag zetten wij onze eigengemaakte driepootladder in het zonnetje. Deze wordt gebruikt als plukladder en fruitboomladder voor het oogsten van appels, peren, pruimen en kersen. Daarmaast brengen we graag de zoldertrap onder de aandacht, Deze wordt tevens gebruikt als: bibliotheektrap, trap voor hoogslaper, het creeeren van een speelzolder en luik naar een dakterras. wordt gebruikt als plukladder en fruitboomladder voor het oogsten van appels, peren, pruimen en kersen.

Graag zie ik dat je een positief artikel over onze webshop schrijft en daarin een van de twee eerder genoemde ladders benoemd. Tevens vertel je het een ander over de voordelen van onze webshop. Het is belangrijk dat de shopping link duidelijk zichtbaar en gemakkelijk klikbaar is en het artikel dient ter inspiratie geschreven te worden. Geef aan hoe jij dit artikel in wilt richten.

Link
https://www.houtenladders.nl/van-eldik-est1891-houten-plukladder-driepootladder.html
Anchor text / Link title
Ouderwets degelijk en sfeervol in de tuin. Houten plukladder, ook wel snoeiladder of driepootladder genoemd. Gemaakt van hoogwaardig Oregon Pine hout. De ladders zijn zeer handzaam, veilig en hebben het voordeel dat fruitbomen niet worden beschadigd.

Conditions

Post
Flexible amount
Required Connection
Target audience gender
Conditions
  • Contain 2 links
Other Conditions
  • Benoem onze voordelen: Verzending gratis - 5 jaar garantie - Onderdelen zijn envoudig te vervangen
  • Eerste link gaat naar de betreffende ladder die jij in het artikel verwerkt.
  • Tweede link graag naar een dieper liggende pagina
Channels
  • Website
Wanted Categories
  • Home & Garden
  • Shopping
Target audience age
Between 13 and 65
Campaign closes
5 days ago
Submitted before date
within 14 hours

Sign up for LinkPizza

or
Share