Fonteyn

Briefing

Iedereen meer laten genieten van het buitenleven, dat is waar wij van Fonteyn dagelijks naar streven. Dat bereiken we onder andere door u het grootste assortiment outdoor artikelen van Europa aan te bieden. Dit assortiment spitst zich toe op zeven specialiteiten: tuinmeubelen, veranda’s, spa’s, buitenkeukens, zwembaden, sauna’s en tuinhuizen. Dit complete assortiment staat breed opgesteld in onze sfeervolle showroom van maar liefst 35.000 m2. De artikelen worden u ook gepresenteerd in sfeervolle tuinsettingen, zodat u zoveel mogelijk inspiratie kunt opdoen voor uw eigen tuin.

Dankzij ons brede assortiment, hebben we voor iedere wens en portemonnee een geschikt product. Onze even deskundige als gepassioneerde adviseurs helpen u graag bij het vinden van dit product. Zij zorgen er met hun kennis en expertise voor dat u altijd slaagt. Wat u bij ons ook aanschaft, u kunt altijd vertrouwen op de hoogwaardige kwaliteit ervan, aangezien we alleen werken met de duurzaamste materialen en de laatste technieken.

What do we want an influencer to do:

Wij zijn op zoek naar online samenwerkingen met bloggers die beschikken over een website die relevant is aan het thema of ons merk en die een vlot artikel willen schrijven. Graag ontvangen we jouw pitch met creatieve insteek.

Wat jij kunt verwachten van deze samenwerking:

  • Een transparante samenwerking
  • Snelle communicatie
  • Bij een goede ervaring weten we je te vinden voor nieuwe opdrachten


Klinkt dit als dé opdracht voor jou? Stuur ons dan een berichtje! Wellicht dat we dan een leuke samenwerking aan kunnen gaan

LET OP: voor deze campagne is een Trust Flow van minimaal 25 vereist. Je kunt je Trust Flow terugvinden in je mediakit.

Sign up for LinkPizza

or
Share