Uniek houtprotectie product - Tuinmeubelen winterklaar maken

Briefing

Voor doe-het-zelfers verkopen wij unieke "coatings" (eigenlijk zijn het meer impregneermiddelen) om allerlei materialen te beschermen. In dit geval zou ik graag de Care 102 willen laten beoordelen. Dit is een product geschikt voor buitenhout, ideaal dus voor de bescherming van je tuinset. Van mijn klanten hoor ik altijd extreem positieve reacties, het heeft echt een "wow-effect".

Nano Coating als term: Nano coating is eigenlijk een term die is bedoeld om aan te geven dat het product werkt op nano niveau. De werkzame bestanddelen hechten zich aan de houtvezel en beschermen het op die manier tegen vocht. Eenmaal goed aangebracht is het hout perfect beschermd tegen vocht. Het product heeft een hoge viscositeit en trekt snel en diep in de ondergrond. Eenmaal aangebracht zie je niet meer dat het erop zit. Het droogt volledig onzichtbaar op. Maar als je een dag later water over het hout gooit zie je het parelende effect. Dit effect neemt na een aantal regenbuien wel af, maar dan beschermt het product nog steeds.


What do we want an influencer to do:

Graag zien wij een salesgerichte review (je ontvangt het product zelf om te testen die de doelgroep weet te bereiken. Onze doelgroep is tussen de 30 en 60 jaar en is een doe-het-zelfer of iemand die zijn of haar spullen goed onderhoudt. Belangrijk is het dat iemand een tuin heeft en deze graag goed onderhoudt. Voor jouw lezers stellen wij een kortingscode van 10% beschikbaar. Wij zien graag dat het artikel snel geplaatst wordt in verband met het einde van het verkoopseizoen (liefst begin september). Laat in jouw pitch weten hoe je het artikel aan zou pakken en waarom deze campagne relevant is voor jouw lezers!

Sign up for LinkPizza

or
Share