Daysy fertility tracker, jouw betrouwbare cyclus computer

Briefing

Veel vrouwen kiezen bewust voor het volgen van hun natuurlijke cyclus. Daysy geeft ze inzicht in de vruchtbare en onvruchtbare dagen op basis van het meten van de basale lichaamstemperatuur onder de tong. Tijdens vruchtbare dagen, de 5 dagen voor de ovulatie + de ovulatie, is de kans op een zwangerschap groot na onbeschermde geslachtsgemeenschap. Tijdens de onvruchtbare dagen is een zwangerschap voor meer dan 99% niet mogelijk gezien de betrouwbaarheid van het algorime in Daysy. Dat maakt deze methode effectief in iedere levensfase van de eerste menstruatie tot de laatste menstruatie.

Daysy bevat technologie die zich al meer dan 30 jaar wereldwijd bewijst. Daysy heeft een CE keurmerk als medisch apparaat. In Nederland is Daysy Nederland in de persoon van fertility expert Patricia Dijkema exclusief partner van Valley Electronics, het bedrijf in Zwitserland wat Daysy ontwikkelt en produceert.

What do we want an influencer to do:

Patricia zoekt entousiaste dames die Daysy zelf willen gebruiken en over hun ervaring willen schrijven, spreken en delen. Heb je ervaring met de Fertility Awareness Metod (FAM) dan bof je want dan is jouw lichaam klaar om met Daysy te starten. Maar stel dat je denkt; "Hier zit ik al 'eeuwen' op te wachten". Maar je had nog nooit eerder over Daysy gehoord want niemand heeft je erover geinformeerd. Dan ben jij degene die vrouwen inspireert die met hetzelfde probleem, de bekende klachten en bijwerkingen zitten. Doorbreek het, kies voor jouw lichaam! Meer dan de helft van de Nederlandse bevolking zal je ontzettend dankbaar zijn.

Laat van je horen, vriendelijke groet.

Patricia Dijkema

Daysy Nederland

Sign up for LinkPizza

or
Share