Neolea exclusieve olijfolie

Briefing

Wij zijn Neolea, een exclusief olijfolie merk met een passie voor mooi en lekker eten. Onze olie komt uit Griekenland (Neo-elea betekent nieuwe olijf in het Grieks) en ons kantoor zit op Corfu én in Amsterdam. Wij bieden meer dan alleen smaak, onze fles dient als decoratie en is daarvoor zeker een toevoeging in iedere keuken! Ook zeer geschikt om cadeau te geven.

What do we want an influencer to do:

We zijn opzoek naar een food-influencers! Je maakt namelijkeen keer of meerdere keren een mooi recept met onze olijfolie. In je Instagrampost verwijs je naar jouw heerlijke recept, die wij op onze webvsite delen! Hierbij vragen we dus een Google Doc bestandje met het recept en een mooie foodfoto in combinatie met de olijfolie fles om op onze Instagram te plaatsen, het mag gek zijn, creatief en out of the box.

Om deze samenwerking mogelijk te maken en je te belonen ontvang je van ons twee grote flessen (500ML) Neoloa en twee kleine (50ML), ideaal voor elke situatie en heerlijk in ieder gerecht!

Even op een rijtje: Je bent food-influencer, pitcht met jouw idee voor een samenwerking en recept, deelt na acceptatie zo snel mogelijk je adres. Vervolgens ga je aan de slag met een heerlijk recept die je in de opdracht met ons deelt incl afbeeldingen (waar Neolea op te zien is). Wij plaatsen jouw recept en afbeeldingen op onze website en jij plaatst een toffe Instagrampost met ons product duidelijk in beeld!

Sign up for LinkPizza

or
Share