Campaign

Gepersonaliseerd speelgoed van Bella Kids

Briefing

Bella Kids is dé webshop voor je gepersonaliseerde presentjes en andere items. We bedrukken en stickeren de leukste producten voor je, van cadeautje voor de juf tot iets leuks voor papa. En vergeet niet onze kinderkamer decoratie, waarmee je de kamer van je kleintje helemaal uniek maakt! Bekijk gauw ons assortiment in de webshop, en stel voor bijzondere wensen altijd je vraag even via ons contactformulier. 

Dus zoek jij nog iets leuks voor jouw pasgeboren kleinkind, nichtje, neefje, vriendje, vriendinnetje of gewoon iets voor je vader of moeder? Neem dan snel een kijkje in onze shop

Het onstaan van Bella Kids

Tijdens de zwangerschap van mijn 2de kind ben ik iemand tegengekomen die met de hand ons geboortekaartje wel wilde maken. Na het bestellen van een aantal gepersonaliseerde stickers dacht ik, dat kan ik zelf ook! Na wat research heb ik toentertijd besloten om als hobby te starten en zelf mijn eigen gepersonaliseerde items te maken. Wel een prijzige hobby, maar goed ik vond het erg leuk. Ik had nooit gedacht dat deze hobby zo uit de hand zou lopen en zou leiden tot Bella Kids.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Voorgestelde opleveringen
Share