Gepersonaliseerd speelgoed van Bella Kids

Briefing

Bella Kids is dé webshop voor je gepersonaliseerde presentjes en andere items. We bedrukken en stickeren de leukste producten voor je, van cadeautje voor de juf tot iets leuks voor papa. En vergeet niet onze kinderkamer decoratie, waarmee je de kamer van je kleintje helemaal uniek maakt! Bekijk gauw ons assortiment in de webshop, en stel voor bijzondere wensen altijd je vraag even via ons contactformulier. 

Dus zoek jij nog iets leuks voor jouw pasgeboren kleinkind, nichtje, neefje, vriendje, vriendinnetje of gewoon iets voor je vader of moeder? Neem dan snel een kijkje in onze shop

Het onstaan van Bella Kids

Tijdens de zwangerschap van mijn 2de kind ben ik iemand tegengekomen die met de hand ons geboortekaartje wel wilde maken. Na het bestellen van een aantal gepersonaliseerde stickers dacht ik, dat kan ik zelf ook! Na wat research heb ik toentertijd besloten om als hobby te starten en zelf mijn eigen gepersonaliseerde items te maken. Wel een prijzige hobby, maar goed ik vond het erg leuk. Ik had nooit gedacht dat deze hobby zo uit de hand zou lopen en zou leiden tot Bella Kids.

What do we want an influencer to do:

Breng ons product, maar vooral ook ons concept onder de aandacht: gepersonaliseerde cadeaus, nu vooral tegen de feestdagen. Tijdens de coronaperiode is er extra veel babynieuws wat zorgt voor een drukke tijd voor ons. Daarom zouden wij het leuk vinden om wat extra aandacht te krijgen voor onze gepersonaliseerde cadeaus.

We willen graag meerdere samenwerkingen aangaan en een mooi bereik realiseren voor onze mooie producten. Je mag t.w.v. €25,- uitzoeken in onze webshop, laat in je pitch weten wat je graag zou willen ontvangen. Het is de bedoeling dat je deze producten leuk op de foto zet en laat zien in je post.

Sign up for LinkPizza

or
Share