Capido dating

Briefing

Capido is een datingsite voor mensen met een lichamelijke en verstandelijke beperking. Daten met een beperking is lastig omdat je op andere platformen al snel bevooroordeeld wordt op je handicap. Het is natuurlijk niet perse zo dat mensen met een beperking een partner moeten vinden die ook een beperking hebben, maar dit platform richt zich wel op de doelgroep waar enigszins begrip voor elkaar getoond wordt!

Op Capido kunnen leden gratis aanmelden. Met het gratis account kunnen gebruikers op zoek naar een leuke match door de profielen te bekijken. Gebruikers hebben de mogelijkheid om flirts en drie gratis berichten per dag te versturen die zij ook kunnen lezen. Als zij onbeperkt berichten willen sturen / chatten, zien wie flirts hebben gestuurd, wie hun profiel hebben bekijken of als favoriet wordt toegevoegd, dan moeten ze een abonnement afsluiten van 1, 3 of 6 maanden. Men betaald vooruit via iDEAL en het abonnement stopt doelbewust automatisch. Men zit dus nergens aan vast.

Op ons YouTube vind je enkele promovides die je ook kunt gebruiken in een artikel of dergelijke: https://www.youtube.com/channel/UCMgAMfEGn-1afoRkDSPeuBw

What do we want an influencer to do:

Er wordt verwacht dat de influencer een post plaats op Facebook of een post / artikel op je website. Deze post moet volledig gaan over Capido. De invulling hiervan is in overleg, geef jouw idee aan in je pitch. Maar het is natuurlijk de bedoeling dat de doelgroep bekend raakt met de website en ook zich gaat aanmelden op de website. En het mooiste zou natuurlijk zijn dat ze een abonnement afsluiten. De post moet zodanig zijn dat mensen het gaan liken en delen zonder dat je erom vraagt (Facebook). Vaak merk ik dat bij dit soort iniatieven mensen heel erg positief zijn over het starten ervan. Dus bijvoorbeeld zou de influencer een artikel op Facebook kunnen plaatsen over de website eigenaar en dat hij dit initatief is gestart.

Sign up for LinkPizza

or
Share