Pronto Wonen: Eetkamerstoelen

Briefing

Pronto Wonen is een gezellige woonwinkel met meer dan 35 woonwinkels gelegen door heel Nederland en België. Het mooie van Pronto Wonen is dat het sfeervolle winkels zijn waar iedereen kan slagen. Het aanbod is heel divers met veel verschillende stijlen en bovendien wisselt het vaak. Seizoenen en trends wisselen immers regelmatig en daar speelt Pronto Wonen dan ook altijd op in. Kortom, er is altijd wel een woonoplossing passend bij jouw woonstijl! Het aanbod wordt zelf ontworpen en in Nederland gefabriceerd. Daardoor koop je altijd een oer-Hollands product en kom je dezelfde producten ook nooit tegen bij een andere retailer.

What do we want an influencer to do:

Jij bent als woonblogger een enthousiaste schrijver en/of vlogger en hebt inmiddels een goed bereik opgebouwd onder een brede doelgroep die geïnteresseerd is in wonen en lifestyle. Inhoudelijk weet jij een leuke twist te maken voor deze opdracht waardoor het echt jóuw artikel is; unieke, inspirerende content is key! Als je deze opdracht graag naar je toetrekt laat je weten hoe je het blogartikel vorm wil geven en geef je ook aan hoe je ervoor zorgt dat er bereik naar jouw blogartikel komt.

De opdracht houdt in een inspirerend artikel te schrijven over de mogelijkheden van eetkamerstoelen in een woonkamer. Kies je juist wel of niet voor een armleuning of kies je voor een stoel met bijvoorbeeld wieltjes? Allemaal mogelijkheden voor eetkamerstoelen waarover nagedacht kan worden. Je bent helemaal vrij in de uitvoering van het artikel, koppel het bijvoorbeeld aan een woonstijl zoals landelijk, modern of robuust in combinatie met je eigen ervaringen. Het artikel dient minimaal 450 woorden lang te zijn en vooral op inspiratie in te gaan dus het toevoegen van sfeerbeelden is een must! (deze beelden kunnen we aanleveren) Bovendien plaats je dit bericht ook op je social kanalen (Instagram & Facebook).

De linkjes en bijbehorende UTM's worden gedeeld als we met elkaar in zee gaan.

Sign up for LinkPizza

or
Share