• Influencers
  • Advertisers
  • Affiliates

Mooieluiertassen.nl / Affiliform

Briefing

Affiliform is op zoek naar publishers die graag een shop binnen hun blog willen plaatsen. Het grootste voordeel voor jou als publisher is dat bezoekers jouw website niet meer zullen verlaten. Dankzij de slider van Affiliform, waar je geen technische kennis voor nodig hebt om toe te voegen, kun je direct een shop hebben die voorzien is van alle betaalmethodes. Op dit moment zitten de producten van Mooieluiertassen in de slider, wij zijn dan ook opzoek naar publishers in de categorie; familie, moeders, baby etc.

Affiliform:

Wij bieden hosted shops aan voor publishers. Wat maakt ons anders? Ons unieke systeem zorgt ervoor dat de transactie bij de publisher plaats vindt. Zo zal de conversie ratio omhooggaan voor alle betrokken partijen. Het grootste voordeel is dat de publisher geen technische kennis nodig heeft. Zij kunnen de producten op ons platform kiezen en direct middels een regel code op de publishers website plaatsen. Doordat een bezoeker in één simpele klink een product kan aanschaffen zal het aankoopproces veel sneller en gemakkelijker gaan. Dit noemen wij instant transaction.

Mooieluiertassen:

MooieLuiertassen.nl is de online winkel op het gebied van luiertassen.

Het team achter MooieLuiertassen.nl hecht veel waarde aan klantvriendelijkheid en aan het leveren van een unieke winkel ervaring. Mooieluiertassen heeft een gevarieerd aanbod aan kwalitatief hoogwaardige, mooie luiertassen voor iedere portemonnee.

Waar staat mooieluiertassen.nl voor?

Een luiertas is een product dat het leven van de moeder of vader net even iets gemakkelijker maakt. Een luiertas mag behalve functioneel er ook best leuk uitzien. Ons team is daarom continu op zoek naar de handigste en mooiste nieuwe luiertassen, waar dan ook ter wereld. Zo ben je er zeker van dat wanneer je op zoek bent naar een mooie luier-tas, je bij ons aan het juiste adres bent.

Ons doel is om van elk pakket dat wij versturen een feestje te maken zodat jouw winkelervaring bij MooieLuiertassen.nl van begin tot eind een fantastische beleving is.

Voordelen van onze slider voor jou als publisher:

- Bezoeker verlaat jouw website niet

- U heeft een webshop zonder zorgen

- De verantwoording zoals leveren, terugsturen, garantie etc. ligt allemaal bij adverteerder, in dit geval Mooieluiertassen

- Geen zorgen om producten en prijzen. De wijzigingen gebeuren automatisch

- U heeft geen technische kennis nodig, iedereen kan het plaatsen

- “Adblocker Proof”, onze slider wordt níét geblokkeerd door AdBlocker!

Vergoeding:

Je krijg naast de affiliate vergoeding ook een vast bedrag van 100 euro per maand omdat je de slider op je website hebt (in eerste instantie maximaal 2 maanden, vanaf 1 December t/m 31 Januari). In totaal krijg je dus 200 euro voor 2 maanden, naast de affiliate vergoeding van netto 14%!

Wil je de test slider en een demo? Pitch dan op deze campagne! Uiteraard is de slider te personaliseren naar eigen wens en website. Dit kan door middel van CSS of op ons platform met “drag en drop”.

Let op! Je móét aangesloten zijn bij Daisycon, je krijgt via Daisycon je Affiliate vergoeding, anders is dit niet mogelijk!

Link in de campagne NIET gebruiken! Je kan alleen de slider gebruiken.

Link
http://www.affiliform.nl
Anchor text / Link title
mooieluiertassen.nl

Conditions

Post
Fixed amount
Required Connection
Other Conditions

Voorwaarde:

- Een artikel van minimaal 300 woorden die gerelateerd is aan familie, moeders, baby etc. (zie mooieluiertassen.nl voor meer info)

- Minimaal 2 maanden, 1 December t/m 31 Januari de slider op je website

- Affiliate links in het artikel zijn niet toegestaan

- We zijn op zoek naar unieke contentChannels
  • Website
Wanted Categories
  • Family & Parenting
Campaign closes
10 months ago
Submitted before date
10 months ago

Sign up for LinkPizza

or
Share