MAS2FIT CAMPAIGN 1

Briefing

MAS2FIT DIEET EN TRAINING –ALLES IN ÉÉN . Een compleet programma van voeding en training gericht op resultaten in één enkele app. Je hebt toegang tot een georganiseerd 21-daags voedings- en trainingsprogramma, met een gedetailleerde boodschappenlijst, meer dan 120 geplande recepten voor je dagelijkse maaltijden en meer dan 60 oefeningen gepland in real-time trainingen voor elke dag. - De meest efficiënte HIIT- trainingen, die van thuis uit uitgevoerd kunnen worden, onder begeleiding van onze persoonlijke trainer. Compleet voedingsplan inclusief boodschappenlijstje, heerlijke stap-voor staprecepten en voedingswaarde-analysezodat je leert hoe je op de gezondste manier van eten kunt genieten. Ontworpen om nieuwe en gezonde gewoontes te creëren die je de rest van je leven bij zullen blijven. Onze boodschappenlijst en dagelijkse planning met recepten en ingrediënten helpen je stap voor stap, dag na dag, om je doelen op de meest comfortabele en eenvoudige manier te bereiken.

- EÉN ENKELE BETALING die je levenslange toegang geeft tot alle trainingen en alle recepten. Geen verborgen kosten. Geen extra betalingen. Geen lidmaatschappen, geen beperkte inhoud, geen maandelijkse betalingen.

- We laten de details niet aan het toeval over: DRIE maaltijden TWEE snacks en EEN dessert per dag, gepland, toegelicht en uitgesplitst voor een perfecte balans van macro’s voor JOU.

- Word verliefd op de kracht van je lichaam met onze trainingen. In de app vind je de meest efficiënte trainingen om je lichaamsbouw vorm te geven. Onze personal trainer werkt in real-time met jou samen om elk deel van je lichaam in slechts 15 minuten per dag te trainen.

- Geen mislukte pogingen meer. Geen frustratie meer. Geen excuses meer. ALLES wat je nodig hebt in één klik, met levenslange toegang.


De applicatie is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Spaans, maar we zijn momenteel op zoek naar een Nederlandse influencer voor die specifieke markt.

What do we want an influencer to do:

Gebruik de applicatie (zowel recepten in het voedingsplan als thuisoefeningen) en beveel uw volgers aan om het plan te downloaden voor uitstekende resultaten bij vetverlies. Markeer de voordelen van de app, toegang voor het leven, zeer betaalbare prijs en punten om overeen te komen.

Sign up for LinkPizza

or
Share