Kwalitaria | Snackbar Zwolle

Briefing

Kwalitaria staat voor écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid.Onze producten zijn net even anders en daardoor bijzonder lekker. Je kunt op meer dan 140 locaties genieten van (h)eerlijke producten van Hollandse bodem. Bij steeds meer locaties kan je ook online bestellen en laten bezorgen. Wel zo makkelijk!

(H)eerlijke producten. Smaak staat bij ons voorop. Daarbij verliezen we duurzaamheid niet uit het oog. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze heerlijke burgers, gemaakt met puur Hollands MRIJ-rundvlees en belegd met verse toppings? Bij ons vind je ook plofkipvrije snacks. Dat is pas écht genieten! 

Voor elk wat wils. Voor een lekkere lunch, warme maaltijd of snack zit je goed bij Kwalitaria. In ons brede assortiment is aan het hele gezin gedacht. Van vers afgebakken broodjes, een gezonde salade, burgermenu, friet met een snack tot een kindermenu; wij hebben voor elk wat wils.


What do we want an influencer to do:

Jij bent als foody/foodlover een enthousiaste schrijver en hebt inmiddels een goed bereik opgebouwd onder een brede doelgroep. Inhoudelijk weet jij een leuke twist te maken voor deze opdracht; unieke, inspirerende content is key! Als je deze opdracht graag naar je toe trekt laat je weten hoe je het blogartikel vorm wil geven en geef je ook aan hoe je ervoor zorgt dat er bereik naar jouw blogartikel komt.

Opdracht

Je schrijft een blog voor foodlovers waarin je de onderscheidende aspecten van Kwalitaria belicht (een bijzondere snackbar).

Enerzijds willen we een link op onze homepage en anderzijds willen we een linkje naar de vestigingspagina van Zwolle.

Let op. Je komt alleen voor deze opdracht in aanmerking als je schrijft voor een website met een domein autoriteit van 30 of hoger .

Sign up for LinkPizza

or
Share