Parfumerie.nl

Briefing

Black Friday en de feestdagen staan weer voor de deur. Twee hele goede redenen om Parfumerie.nl een bezoekje te brengen. Een heerlijke parfum, Beauty adventskalender, make-up of fijne verzorgingsproducten zijn ideale cadeau's voor je dierbaren maar ook voor jezelf. En laten we met Black Friday nou eens een super korting voor je in petto hebben... We kunnen helaas nog niet delen wat deze korting precies is, maar we weten zeker dat je hem niet mis wilt lopen!

Sinds juli 2007 biedt Parfumerie.nl een uitgebreid assortiment parfums en schoonheidsproducten aan. De focus ligt altijd op de winkelbeleving en de behoeften van onze klanten: naast een uitstekende klantenservice, een hoogwaardig design en een intuïtieve winkelbediening, veelzijdige productinformatie en korte levertijden maken online winkelen eenvoudig en comfortabel. Dat is een van de redenen waarom onze online parfumwinkel meerdere onderscheidingen en het keurmerk van geautoriseerde dealers heeft ontvangen.

What do we want an influencer to do:

Wij zijn op zoek naar influencers met een Instagram account met minimaal 10.000 volgers die op twee momenten onze webshop willen promoten:

Onze Black Friday actie willen we graag promoten op de dag zelf, 29 november, door middel van een story op jouw Instagram account met een swipe-up naar onze webshop. De precieze actie delen we later met je, maar het is belangrijk dat je deze op de juiste dag plaatst met de juiste boodschap.

Half december willen we extra awareness creëeren rondom het kopen van je ideale kerstcadeau bij Parfumerie.nl door middel van een winactie. Je plaatst een post (in overleg wat je hierop precies toont) en de strekking van je beschrijving is dat je voor het ideale kerstgeschenk altijd terecht kunt op Parfumerie.nl. Om het voor je volgers nog iets makkelijker en leuker te maken mag je een geurtje (merk in overleg) weggeven aan een van de deelnemers van jouw winactie. De winactie houdt het volgende in: De volger geeft jouw post een like, volgt Parfumerie.nl op Instagram en tagt minimaal 1 persoon die zij het geurtje van harte gunt. In overleg wordt de start en einddatum van deze give-away, en de winnaar bepaald.

Sign up for LinkPizza

or
Share