Qatar Airways x Langkawi

Briefing

Qatar Airways is recent begonnen met vliegen op een nieuwe bestemming: Langkawi, Malaysia. Wie een heerlijke tropische bestemming zoekt is op Langkawi een tevreden mens. Omringd door kristalhelder water, ongerepte stranden en jungle is dit een waar paradijs op aarde. In totaal kent het 478 vierkante kilometer grote Pulau Langkawi 99 eilanden. Ondanks de populariteit van deze regio zijn het eilanden met charme waar de lokale tradities bewaard zijn gebleven.

Graag vertellen we je waarom je deze mooie bestelling het best kunt bereiken met Qatar Airways en geven we je wat meer informatie:

  • Vlieg met Qatar Airways naar Langkawi, Maleisië.
  • Qatar Airways is uitgeroepen tot World’s Best Airline (Skytrax 2019)
  • USPs: comfortabel vliegen, 4000 entertainment opties aan boord (de nieuwste series & films!), veel beenruimte in Economy Class (net alsof je premium class vliegt), heerlijke maaltijden en vriendelijke crew aan boord.
  • Als je via qatarairways.com boekt is je baggage altijd inclusief en kan je gratis je stoel(en) selecteren = geen extra kosten!
  • Op de terugreis vanuit Langkawi hebben passagiers een stopover van 8 uur in Doha. Graag in het artikel vermelden dat ze hun vakantie kunnen verlengen in deze opkomende stad. Twee vakanties voor de prijs van één!
  • Verleng je vakantie met een stopover in Doha, eenvoudig te regelen via qatarairways.nl > als je je vlucht boekt krijg je de optie "Add a stop in Doha".


What do we want an influencer to do:

Met deze campagne willen we onder jouw bezoekers en volgers onze nieuwe bestemming promoten en Qatar Airways naar voren brengen! Dit kun je breed zien: geef tips, must see's, praktische info etc. Maar moedig iedereen vooral aan om een vlucht met Qatar Airways te boeken naar deze mooie bestemming. We moedigen je aan je eigen onderzoek te doen naar leuke tips & tricks die goed bij jouw kanaal passen.

We kijken uit naar leuke en interessante blogs, aangejaagd door social media posts om jullie fans naar de artikelen te sturen en vergeet niet www.qatarairways.com in het artikel te vermelden (zie ook condities!).

Maar informatie kan je bijvoorbeeld vinden op https://naturallylangkawi.my/langkawi-brochure/

Let op: het is belangrijk dat het aantal verwachte views ook daadwerkelijk behaald gaan worden, op basis van jouw schatting maken we namelijk de keuze om de samenwerking wel of niet aan te gaan.

Sign up for LinkPizza

or
Share