Voordeelscooters.nl

Briefing

Een elektrisch aangedreven scooter is ontzettend stil en stoot geen stinkende en vervuilende uitlaatgassen uit. Het is daarom een milieubewuste en duurzame oplossing om je snel van A naar B te brengen. Daarnaast hoef je niet meer naar een tankstation om te gaan tanken. Je laadt ‘m snel en gemakkelijk op via een stopcontact bij je thuis of op je werk. Ontzettend handig en het bespaart je bovendien handenvol geld aan dure benzine. Niet zo gek dus dat de laatste jaren steeds meer mensen kiezen voor een elektrische scooter. De brandstoftank is vervangen door een moderne accu, wat ideaal is voor dagelijks verkeer en middellange afstanden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de actieradius.

Ooit zijn wij begonnen met de verkoop van scooters uit een garagebox. Nu zijn we uitgegroeid naar een groot team van scooterfanaten. Wij helpen u graag in onze webwinkel, maar ook in een van onze winkels. We verkopen ruim 2500 scooters op jaarbasis en zijn daarmee een van de grootste scooterwinkels van de Benelux. Het volume voordeel wat dit oplevert rekenen wij door aan onze klanten. Je kan bij ons dus altijd rekenen op de scherpste prijzen! Iva mobility is met het merk IVA al ruim 15 jaar specialist in mobiliteit. Wij richten ons voornamelijk op de markt voor elektrisch aangedreven voertuigen met een snelheid tot 45 km per uur.

Wij produceren in grote aantallen elektrische aangedreven voertuigen zoals scooters, scootmobielen en steps voor vakhandel in Nederland, Duitsland en Belgie. Een groot aantal bedrijven en organisaties die opzoek zijn naar elektrische mobiliteit en micro-mobiliteit hebben ons ook al weten te vinden vanwege onze expertise op dit gebied.

What do we want an influencer to do:

Graag zouden wij onze producten wat meer onder de aandacht brengen doormiddel van vlogs en/of blogs met daarin rijtesten of goede ervaringen met deze producten. Opties voor een samenwerking zijn: een voertuig uittesten in onze showroom in Dordrecht en daar een verslag van doen, de website promoten en eventueel het bestelproces aan bod laten komen. Heb je zelf een creatief idee? Let us know! (Onze e-scooters zijn een echte hype!)

Heb je echt een heel groot bereik dan valt er te praten over een barterdeal.

Sign up for LinkPizza

or
Share