Sint zoekt donors

Briefing

Sinterklaas heeft erg veel verlanglijstjes in het grote boek staan. Echter kan hij veel mensen en kinderen niet geven wat zij het liefst zouden willen en het hardst nodig hebben: nieuw bloed. Sanquin is een campagne gestart om donors te werven rondom pakjesavond / Sinterklaas..

Er is vast wel iemand voor wie jij door het vuur zou gaan, iemand voor wie je zonder enige twijfel bloed zou geven. Samen zijn we er verantwoordelijk voor dat er altijd voldoende bloedproducten op voorraad zijn, om ziekenhuizen mee te bevoorraden en geneesmiddelen mee te maken. Ook jij bent heel hard nodig! Want bloed is leven en goed te geven.

What do we want an influencer to do:

Het is erg belangrijk dat er meer awareness gecreëerd wordt voor het doneren van bloed. Speciaal voor onze Sinterklaas campagne: Sintzoektjou / Sinthierbenik zijn we op zoek naar een zo groot mogelijk bereik. Kun jij ervoor zorgen dat onze boodschap en video's viral gaan? Op de speciale actiepagina van Sanquin kun je drie verschillende video's personaliseren en uploaden. Deze video's hebben dezelfde boodschap: Sinterklaas kan helaas niet iedereen geven wat hij nodig heeft, jij kan dat wel door je steentje bij te dragen.

Graag ontvangen we je pitch met een haalbaar bereik en de manier waarop je awareness en engagement rondom deze campagne gaat realiseren. Omdat we met deze campagne een maatschappelijk probleem naar voren brengen hopen we dat jij je tarieven zo laag mogelijk kunt houden, op die manier kunnen het samen mogelijk maken om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Pitches met een vraagprijs vanaf €1,- zijn dus zeer welkom!

Sign up for LinkPizza

or
Share