Campaign

HappyPics Kinderfotografie

Briefing

HappyPics is een bedrijf dat gespecialiseerd is in Kinderfotografie op locatie. Wij staan met onze studio's in winkelcentra, supermarkten, tuincentra etc. Bij HappyPics hebben wij het woord ‘Happy’ het belangrijkste woord binnen ons team gemaakt. Wij streven met ons hele team ernaar dat iedereen die met ons in aanraking komt een ‘Happy’ gevoel overhoudt. Wij willen dat zowel de kindjes als ouders plezier hebben tijdens de fotoshoot. Wij zijn ons er van bewust dat wij foto’s mogen maken van misschien wel het meest waardevolle dat er is: de kindjes van liefdevolle ouders. Wij proberen hier onze verantwoording in te nemen door transparant te zijn over onze prijzen, door te verkopen zonder verplichting en door mooie foto’s te leveren waar mensen jarenlang plezier van hebben.

Ondanks dat wij hopen dat mensen op de afhaaldag onze foto’s kopen en daar heel ‘Happy’ mee zijn, willen wij ook dat de mensen die beslissen om geen foto’s te kopen en alleen de cadeaufoto mee naar huis nemen ’Happy’ zijn met hun ervaring bij HappyPics en blij zijn met de cadeaufoto.

Onze aanbieding. Je betaalt voor de fotoshoot €2,50 aan de fotografe. Hiervoor krijg je op de afhaaldag een portret op 13x18cm cadeau. Dit portret wordt door de fotografe zorgvuldig geselecteerd. Naast het krijgen van de cadeaufoto kun je op de afhaaldag foto's kopen vanaf €15. We hebben ook een speciale aanbieding van van een luxe set voor €79 en een canvas voor €79. Koop je de set en het canvas in een keer dan betaal je hier €109 voor.Voor meer info: http://www.happypics.nl/onze-speciale-aanbieding/

De cadeaufoto, altijd een leuk portretje

Sommige mensen beweren wel eens dat wij express een minder leuke foto zouden selecteren maar dat is zeker niet onze werkwijze. Wij weten namelijk dat als een klant blij is met de cadeaufoto dat deze klant dan ook eerder de andere foto’s koopt.

Daarnaast zou het expres kiezen van een minder leuke cadeaufoto botsen met onze missie om iedereen ‘Happy’ te maken. Het is ons streven om iedereen die met ons in aanraking komt een ‘Happy’ gevoel overhoudt. Juist daarom proberen wij altijd om een leuk portretje cadeau te geven. Ook als de klant beslist om geen extra foto’s te kopen.

Tot ziens in onze studio!

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Voorgestelde opleveringen
Share