Tropilex Hangmatten

Briefing

We vinden dat iedereen meer moet ontspannen. Je lichaam en geest verdienen het! En door in een hangmat te ontspannen krijg je gratis een minivakantie! We zorgen hiervoor door prachtige hangmatten en hangstoelen te maken. Wij geven er de voorkeur aan om zo duurzaam en eerlijk mogelijk te produceren. Hangmatten en hangstoelen van Tropilex worden met de hand geweven en afgewerkt door traditionele hangmatwevers in Colombia en India. Het is een groot genoegen om met deze bedrijven samen te werken voor het ontwerpen en produceren van de Tropilex-hangmatten en -hangstoelen.
What do we want an influencer to do:

Graag zien wij inspiratie artikelen met daarin twee links. Een van de twee links dient naar de website van het Tropilex merk gelinkt te worden (tropilex.com.nl). De andere dient gelinkt te worden naar één van onze andere webshops (hangmatwereld.nl / hangmatgigant.nl / dehangmat.nl).

Eén van de links dient de anchor “hangmat” "hangmatten" of "hangstoel" "hangstoelen". te hebben. De andere mag de websitenaam zijn.

Sfeerfoto's kunnen van onze website gehaald worden. De tekst dien je zelf te schrijven. Je mag een informatief / inspirerend artikel schrijven over onze hangmatten maar een win-actie kan eventueel ook.

Sign up for LinkPizza

or
Share