Vernikkelen, verchromen en bijslijpen

Briefing

Ons vak: de bescherming van metalen met metallische coatings

Op uw mechanische onderdelen (staal, aluminium, gietijzer, koperlegering, RVS) zal deze coating de enige zijn die in staat is om tegelijkertijd een bescherming te bieden tegen slijtage en corrosie. Verbrugge gebruikt een 100% chemisch proces, deze coating is gelijkmatig zowel aan de binnen- als aan de buitenkant en ongeacht de vorm van een onderdeel.

Onze thermische behandelingen (voor een “ontgast”,” gehard” of “gediffundeerd” chemisch nikkel), en onze selectieve behandelingen met een tampon (plaatselijk opdikken, in de werkplaats of op locatie) vervolledigen ons aanbod van oppervlaktebehandelingen.

What do we want an influencer to do:

Wij zijn op zoek naar een link in bestaande relevante content of een nieuw artikel voor de onderwerpen: Vernikkelen, verchromen, bijslijpen. Het is belangrijk dat jouw website meerdere artikelen bevat die gerelateerd zijn aan Vernikkelen, verchromen of bijslijpen. Wij zijn op zoek naar een link in bestaande relevante content of een nieuw artikel voor de onderwerpen: Vernikkelen, verchromen, bijslijpen . Het is belangrijk dat jouw website meerdere artikelen bevat die gerelateerd zijn aan het oprichten van een BV en alles daaromheen.

De gebruikte anchorteksten + URL's worden later vast gesteld. Het zou fijn zijn als onze dienst aansluit bij jouw platform. Let op: Vermeld in je pitch de URL waarin jij de link gaat verwerken of de insteek van het artikel dat je gaat schrijven. Geef daarnaast ook aan of de geoffereede prijs een losse link of een nieuw artikel betreft.

Sign up for LinkPizza

or
Share