Bureaustoel discounter | Ergonomische bureaustoel

Briefing

Zoals de naam het al zegt zijn wij de discounter in bureaustoelen. Zoek je een budgetvriendelijke bureaustoel? Heb je geen tijd om de deur uit te gaan? Op onze website kun je gemakkelijk en snel bureaustoelen online bestellen. Zowel zakelijk als particulier.

Een groot deel van ons assortiment is direct uit voorraad leverbaar. Zo hoef je geen dag langer op je oude stoel te zitten. Ideaal voor een snelle make-over van je werkplek of als directe oplossing bij pijnklachten. Bovendien bezorgen wij je nieuwe stoel gratis aan huis.

Het assortiment bestaat uit design bureaustoelen, ergonomische bureaustoelen, vergaderstoelen, fauteuils, gamestoelen, eetkamerstoelen.

Ga voor optimaal comfort en een juiste zithouding met de stoelen van bureaustoeldiscounter. Kies een model waarvan de rugleuning en armleuningen verstelbaar zijn. Daarmee kun je de stoel perfect afstellen op jouw lichaam. Een (verstelbare) lendensteun is een must als je rugklachten hebt

Naast ons assortiment bureaustoelen uit eigen productie, bieden wij ook zitmeubilair aan van COMFORT, Prosedia by Interstuhl en Schaffenburg. Deze merken bieden hoge kwaliteit stoelen aan waarbij ergonomie centraal staat.

What do we want an influencer to do:

We verwachten van een Influencer dat hij affiniteit heeft met bureaustoelen, werkomstandigheden, (zit)houding, fysiotherapie (rugklachten), kantoorartikelen, wonen (lifestyle) of relevante onderwerpen m.b.t bureaustoelen.

Opdracht

Het liefst zien we de link: https://bureaustoeldiscounter.nl/ergonomische-bureaustoel.html in een bestaand artikel terugkomen. Hiermee willen we de vindbaarheid van deze pagina te verbeteren en waar mogelijk potentiele klanten naar de website trekken. Benoem in de pitch de betreffende URL en waarom deze interessant is voor bureaustoeldiscounter. Schrijf je liever een nieuw artikel/blog ontvangen we graag jouw insteek voor deze samenwerking.

Sign up for LinkPizza

or
Share