Leren loslaten

Briefing

Leuk dat je even de moeite neemt om dit te lezen. Je bevindt je momenteel in de wijsheid van Jan Bommerez. Succesvol auteur van diverse bestsellers waaronder; Flow en de Kunst van het Zakendoen, Minder Moeten Meer FLOW, Kun je een Rups Leren Vliegen en Door de Bomen het Bos Zien. De titels doen het al vermoeden, de thematiek gaat over FLOW, Loslaten, Transformatie een Moeiteloosheid. Wellicht thema's die in jouw eigen leven een rol spelen of enige affectiviteit nar de oppervlakte brengen. Dit laatste is namelijk wel een must wil je verder lezen. Wij zoeken bevlogen influencers die behalve commercie menselijk welzijn hoog in het vaandel stellen. Eigenlijk is dit de main priority, de rest volgt namelijk dan vanzelf. Het zal fijn zijn wanneer je op dit bericht reageert ook kennis hebt genomen van de 3 gratis lessen of een start daarvan via https://www.lerenloslaten.com/3-gratis-lessen/.

Wie willen we bereiken? Een ieder die geïnteresseerd is in het loslaten van oude relatiepijn, angst, stress, trauma, verdriet en/of chronische pijn.

Het doel? Aanzetten tot het bestellen van de online cursus 'Leren loslaten'.

What do we want an influencer to do:

Het op een positieve wijze onder de aandacht brengen van de online cursus 'Leren loslaten'. Promotiemateriaal zoals banners voor social, website, nieuwsbrief, etc is aanwezig.

Het is belangrijk dat je de toegevoegde waarde voor jezelf in deze samenwerking ziet en het volgen van de drie gratis lessen heeft een pre. Laat de co-creatie beginnen...

Graag ontvangen jouw creatieve voorstel: hoe denk jij meer inschrijvingen voor onze cursus tot stand te kunnen realiseren, we kunnen een unieke kortingscode voor je aanmaken om het nog interessanter te maken voor je volgerts om zich in te schrijven.

Sign up for LinkPizza

or
Share