M line TeamNL matras review

Briefing

M line is een merk van DBC Nederland (Dutch Bedding Company), een dochteronderneming van Beter Bed Holding B.V. Sinds september 2001 is M line een prominente aanbieder van slaapsystemen en matrassen binnen Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk M line wordt gedreven door innovatie, alle producten worden uitvoerig getest en daarom beschikken we over de nieuwste wetenschappelijke inzichten en testresultaten. Met resultaat, want er meer dan 300 topsporters en ambassadeurs op M line slapen. Daar zijn we dan ook erg trots op!

Wat we uidragen richting onze klanten:

  • Wij staan voor iedereen die alles uit de dag haalt.
  • Voor iedereen die onbewust topprestaties van zichzelf vraagt.
  • Dag in dag uit. Een leven lang.


Wij zijn M line. Wij maken van slapen geen romantiek zoals anderen dat doen. Want wij weten dat slaap aan de basis ligt van elke prestatie. Hoe beter de slaap, hoe groter het effect.

Wij zijn M line. Wij helpen jou in de hectiek van alledag. Want topprestaties komen niet vanzelf.

What do we want an influencer to do:

In de aanloop naar de Olympische Spelen lanceren wij een nieuw matras: Het TeamNL matras. Gemaakt in samenwerking met de topsporters van TeamNL, vóór alle topsporters: want ook jij moet het beste uit je dag halen! Om dit matras in de markt te zetten zoeken we bloggers en influencers die het matras zichtbaarheid willen geven in de markt. We denken dat bloggers en influencers die zich focussen op sport en health bij het merk passen, maar we staan ook open voor andere samenwerkingen!

Sign up for LinkPizza

or
Share