Pronto Wonen: Fauteuils

Briefing

Pronto Wonen is een gezellige woonwinkel met meer dan 35 woonwinkels gelegen door heel Nederland en België. Het mooie van Pronto Wonen is dat het sfeervolle winkels zijn waar iedereen kan slagen. Het aanbod is heel divers met veel verschillende stijlen en bovendien wisselt het vaak. Seizoenen en trends wisselen immers regelmatig en daar speelt Pronto Wonen dan ook altijd op in. Kortom, er is altijd wel een woonoplossing passend bij jouw woonstijl! Het aanbod wordt zelf ontworpen en in Nederland gefabriceerd. Daardoor koop je altijd een oer-Hollands product en kom je dezelfde producten ook nooit tegen bij een andere retailer.

What do we want an influencer to do:

Graag brengen wij onze fauteuils onder de aandacht. We ontvangen graag een inspirerend bericht over de voordelen en voorwaarden van een goede fauteuil in huis. Denk aan de functies die er op moeten zitten of de kleur/stof mogelijkheden.

In het bericht willen we 2 linkjes hebben. Fateuils mag linken naar https://www.prontowonen.nl/fauteuils/ en relaxfauteuil mag linken naar https://www.prontowonen.nl/fauteuils/relaxfauteuils/


Sign up for LinkPizza

or
Share