Campaign

iRent - Server huren

Briefing

IRENT.systems biedt organisaties flexibiliteit in hun datacenter als Europees marktleider in verhuur van tijdelijke, urgente en projectmatige server-, storage- en netwerkoplossingen, aanverwante dienstverlening en opkoop van oude hardware. Van high-end systemen tot complete IT-infrastructuren. Daarmee ondersteunen we organisaties om antwoord te geven op de vereiste flexibiliteit en stabiliteit in complexe IT-omgevingen. Of dat nu vanwege een tijdelijke behoefte binnen je organisatie is, naar aanleiding van een calamiteit of als Proof of Concept voor een nieuwe technologie. We zorgen dat je altijd over de meest efficiënte IT-resources beschikt, zo kort of zo lang als nodig. Daarbij werken we nauw samen met gerenommeerde vendoren zoals Dell EMC, Lenovo, IBM, HPE of met jouw eigen vertrouwde IT-servicepartner. Wanneer gewenst leveren we apparatuur wereldwijd.

Een server huren? Neem vandaag nog contact op met IRENT.systems.

Je IT-omgeving is de core van je organisatie. Hier moet je op kunnen vertrouwen. Altijd! Wat doe je bij een IT-calamiteit? En welke mogelijkheden zijn er als je tijdelijk extra servercapaciteit nodig hebt? IRENT.systems beschikt over een ruime voorraad van meer dan 1000 servers en kan daardoor bij een escalatie direct een oplossing leveren, passend bij je specifieke IT-omgeving. Staat er binnenkort een IT-project op de planning en ben je op zoek naar een tijdelijke oplossing?  Kies dan voor de op maat gemaakte serverconfiguratie, eventueel aangevuld met storage- en of netwerkapparatuur, voor zo lang of kort als nodig is.

Minimaliseer je investeringsrisico door gebruik te maken van een Proof of Concept (PoC). Daarmee test je de beoogde IT-oplossing eerst in je eigen omgeving / datacenter en met je eigen workload(s). Groeit je behoefte aan server-capaciteit, maar is investeren in eigen apparatuur (CAPEX) niet de beste optie? Kies dan voor de op maat gemaakte (OPEX) oplossing, waarbij afschalen tijdens de contractperiode tot één van de unieke mogelijkheden behoort.

BINNEN 24 UUR EEN SERVER HUREN

Binnen twee uur ontvang je van onze IT-specialisten een voorstel. Je weet vooraf precies wat je van ons kunt verwachten en bij akkoord worden de gewenste server of serveronderdelen op locatie afgeleverd. Indien nodig zelfs binnen 24 uur. Je bepaalt bovendien zelf hoelang je huurt: per dag, per week of per maand.

Je leest er hier meer over: https://www.irent.systems/server/

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Voorgestelde opleveringen
Share