Houthandelonline: Schutting / Vlonderplanken

Briefing

Het plaatsen van een houten schutting is een goede manier om uw tuin af te schermen. Schuttingen brengen verschillende voordelen met zich mee. Zo zorgt een schutting ervoor dat u in uw tuin van privacy kunt genieten, dat uw huisdieren niet weglopen en dat uw terrein wordt beveiligd. Gaat u een schutting kopen om die zelf te plaatsen of bent u van plan om hem te laten plaatsen? Dan is het belangrijk om rekening te houden met een aantal aspecten. Ook geldt voor schuttingen dat een goede voorbereiding het halve werk is. Zo gaat uw schutting jaren mee!

Vlonderplanken zijn te herkennen aan hun geribbelde structuur. Ze worden daarom ook wel ribbelplanken of gewoon terrasplanken genoemd. Er zijn ook gladde vlonderplanken van douglas hout en hardhout. Wilt u online vlonderplanken bestellen? Dan bent u bij Houthandelonline aan het juiste adres. Wij bieden u altijd een ruim assortiment. 

What do we want an influencer to do:

Graag zouden wij een artikel op jouw website willen hebben over het maken van een schutting en het kopen van vlonderplanken. Het artikel zal dus gaan over het verbouwen/redesignen van een tuin. Het is de bedoeling dat er awareness gecreëerd wordt voor Houthandelonline, om zo de verkoop voor particuliere klanten te stimuleren. Het doel is dus om potentiële klanten enthousiast te maken om zelf een schutting te gaan maken en/of de vlonder te vernieuwen, en om het benodigde materiaal daarvoor bij Houthandelonline aan te schaffen.

Wij verwachten een artikel met daarin minimaal 2 links naar de volgende landingspagina's:

  1. https://www.houthandelonline.nl/vlonderplanken-kopen(anchor text: vlonderplanken kopen)
  2. https://www.houthandelonline.nl/schutting-maken (anchor text: schutting maken)


Sign up for LinkPizza

or
Share