LEGO Masters 2020

Briefing

In LEGO MASTERS (RTL4) strijden 8 duo’s uit Nederland en België in 8 afleveringen om een fantastische prijs en de titel Lego Master 2020. Iedere aflevering krijgen de briljante LEGO-bouwers – mannen en vrouwen vanaf 17 jaar - opdrachten die ze in een bepaald aantal uren moeten volbrengen, zonder bouwtekening. Hun creaties worden beoordeeld door Brickmaster, een expert op het gebied van LEGO. De brickmaster kijkt naar het verhaal, de schaal, fantasie en techniek. ​

Dit levensgrote LEGO-event is een programma voor de hele familie, met oogverblindende LEGO bouwwerken, spanning om te snijden, eliminaties en de uiteindelijke kroning van de twee beste bouwers van Nederland en België. De kijkers zullen meegezogen worden in een wonderlijke wereld van fantasie en creativiteit die zijn weerga niet kent.

Voor wie is LEGO Masters. Het programma is zeer geschikt voor families met kinderen t/m 12 jaar die op zaterdagavond samen op de bank genieten van een avond vol vermaak. Maar uiteraard ook voor LEGO fanaten van alle leeftijden!

Wanneer wordt LEGO Masters uitgezonden: Vanaf zaterdag 11 april om 20.00.

What do we want an influencer to do:

We gaan graag samenwerken met meerdere influencers. Graag zien we een blog en/of social post/stories over LEGO Masters. Waarom LEGO Masters een programma is waar eigenlijk iedereen zich wel aan kan koppelen en waar je naar moet gaan kijken. Want iedereen heeft vroeger toch wel eens met LEGO gespeeld? In het programma worden er bouwwerken gemaakt zonder boekje! De kandidaten moeten dus creatief en vindingrijk zijn om de opdrachten die ze krijgen zo goed mogelijk te vervullen.

Geef in je pitch aan hoe jij LEGO Masters wilt gaan promoten, met hoeveel posts en welke middelen je daarvoor in gaat zetten.

Sign up for LinkPizza

or
Share