Cheapp Autoverzekering

Briefing

CHEAPP is een onafhankelijke specialist in het online vergelijken en afsluiten van zakelijke verzekeringen. CHEAPP staat voor snel en eenvoudig vergelijken van alle verzekeraars en het voordelig afsluiten van uw zakelijke verzekeringen. De automotive branche is hierin een van de belangrijkste pijilers. Als je op de website cheapp.nl kijkt zie je in het menu ook een specifiek kopje waar alle automotive verzekeringen staan. De focus ligt nu op de autoverzekering pagina. Op de pagina staat duidelijk en concreet uitgelegd hoe Cheapp te werk gaat.

Een autoverzekering vergelijken en afsluiten? Dit kan gemakkelijk online met de module van Cheapp. Voordat u met uw (nieuwe) auto de weg op gaat, bent u verplicht om deze te verzekeren. Sluit daarom snel en gemakkelijk online een goedkope autoverzekering af. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Autoschade overkomt iedereen wel eens. De kosten van autoschade kunnen in veel gevallen behoorlijk oplopen. Daarom is het van belang om een verzekering voor uw auto af te sluiten. In Nederland is het verplicht uw auto minimaal tegen Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) te verzekeren. Deze dekking vergoedt alleen schade aan anderen. Daarnaast kunt u naast WA ook kiezen voor WA + Beperkt Casco of WA Volledig Casco. Meer informatie vind je op onze website.

What do we want an influencer to do:

Ik verwacht een artikel dat makkelijk scanbaar is en tips bevat. Een pagina met ellenlange teksten zonder alinea's/koppen wordt door niemand gelezen. De koppen moet duidelijk scanbaar zijn en er moeten tips in verwerkt worden. Waarom is Cheapp nu de partij waar ik mijn verzekering moet gaan afsluiten? Concreet to the point komen en ook eigen ervaring delen. Dit maakt het ook wat persoonlijker.

Sign up for LinkPizza

or
Share