Clearskin huidinstituut

Briefing

Clearskin is een huidinstituut waarbij we ons vooral richten op acne behandelingen, maar ook andere huidproblemen. Uniek aan Clearskin huidinstituut is dat wij een compleet huidverbeterend concept hebben ontwikkeld. De oorzaak van uw huidprobleem kan binnenin uw lichaam bevinden maar ook door invloeden van buitenaf ontstaan. Belangrijk vinden wij dat we eerst opzoek gaan naar de oorzaak, om die vervolgens aan te kunnen pakken. Zo kunnen wij effectief behandelen met mooie resultaten. Van binnenuit werken wij met voedselallergie testen, voedingsadviezen, detoxen of supplementen. Daarnaast verminderen we de huidproblemen met effectieve behandelingen en krachtige producten voor thuis gebruik.

What do we want an influencer to do:

Om onze naamsbekendheid te vergroten en meer volgers te krijgen Instagram ben ik opzoek naar influencers die Clearskin huidinstituut op een leuke manier willen promoten. Het aller leuks zou zijn als ik een influencer vind die zelf een problematische huid heeft (bijv. acne) en daar vanaf wil. We starten na de Corona crisis dan een heel traject waarin je meerdere posts kune plaatsen. Let dus goed op: we zijn nu vst op zoek naar influencers die ons op eem later tijdstip kunnen helpen met een groterre naamsbekendheid.

.Ik ontvang graag jullie creactieve ideeen zijn. De vergoeding is afhankelijk van je bereik en voorstel. Hert liefst werken wij samen op basis van een barter deal in de vorm van behandelingen en/of producten maar heb je een heel groot bereik, dan is een fixed fee bespreekbaar. Ga je akkoord met een barter, pitch dan met €1,-

Sign up for LinkPizza

or
Share