#stayhomeandbake - Panash pannenkoekenmix

Briefing

For the love of pancakes!Het nieuwe jaar staat voor velen in het teken van goede voornemens en gezond eten. En dankzij het Nederlandse Panash passen pannenkoeken voortaan ook binnen een gezonde lifestyle. Panash is een nieuwe pannenkoekmix die is ontstaan vanuit de liefde voor pannenkoeken én het gemis van een gezonde pannenkoek. De mix is gemaakt van pure ingrediënten; speltmeel, groente en fruit. Panash is biologisch en bevat geen suiker of E-nummers. Als pannenkoekenbakker kies je zelf welke (plantaardige) melksoort (of appelmoes!) je aan de mix toevoegt en creëer je eenvoudig thuis gezonde pannenkoeken – zowel zoet als hartig.

De pannenkoekmixen van Panash zijn verkrijgbaar in vijf verschillende varianten: Naturel, Gember & Citroengras, Mango & Kardemom, Rode Biet & Venkel en Cacao. Een blik is goed voor ongeveer veertien pannenkoeken. Op het etiket vind je een vegan en niet-vegan bereidingswijze. Ook deelt Panash welke toppings of beleg je kunt toevoegen aan de zoete of hartige pannenkoek. Bovendien vind je in het blik een recept voor een ‘Panash Hack’, zoals cakes, mueslikoekjes en muffins. De pannenkoekmixen van Panash zijn namelijk gemaakt van biologisch speltmeel en dat leent zich uitstekend als basis voor andere gerechten. Tot slot is de verpakking op een stijlvolle manier te hergebruiken in je interieur. Bijvoorbeeld als pennenbak of als potje voor verse kruiden.  

Lees hier het volledige persbericht


What do we want an influencer to do:

Influencers kunnen twee of drie mixen gratis bestellen voor een review. Bak pannenkoeken, cakes of andere hacks en plaats een post, story of artikel op je pagina met #panashpancakes en #stayhomeandbake of link naar panash.nl.

In overleg kan ik een kortingscode beschikbaar stellen exclusief voor zijn of haar volgers! Elk blik Panash betekent minimaal 1 post.

Sign up for LinkPizza

or
Share