Help mee om 500 relaties te redden!

Briefing

Bij de kindertelefoon komen dagelijks honderden berichten binnen van kinderen die zich zorgen maken over hun ruziënde ouders. Ook op relatievlak is deze coronacrisis een snelkookpan: Stellen brengen opeens lange dagen samen in huis door. Door alle stress en spanningen kan het voorkomen dat partners elkaar op de zenuwen werken. Het is onvermijdelijk dat dit gebeurd, maar wij vinden dat een coronacrisis niet mag uitmonden in een relatiecrisis.

Wij zijn Monsley. Met ons relatiehulp programma hebben we al honderden mensen geholpen om zélf een weg te vinden uit een relatiecrisis. Veel stellen kunnen dit nu niet betalen door inkomens onzekerheid. Terwijl ze het nu juist zo hard nodig hebben!  

Daarom willen we ons steentje bijdragen. We maken het voor 500 stellen mogelijk om op een laagdrempelige manier aan de slag te gaan met hun relatie. Dit doen we door ons volledige 12-weekse online relatiehulp programma bijna gratis weg te geven. Normaal vragen we (website) een prijs van €375 voor een volledig programma. We hebben ruimte gemaakt voor maximaal 500 deelnemers die slechts €15 (administratiekosten*) betalen. We noemen het project: 'de Monsley 500’.

We geven de plekken niet zomaar weg, dit doen we via-via. We willen dat het de juiste mensen bereikt. Natuurlijk via de leukste influencers van Nederland. Jij, dus! ;-)

What do we want an influencer to do:

Zou jij aandacht willen besteden aan de ‘verborgen gevolgen’ van de coronacrisis, zoals mentale problemen (angst, depressie) en relatieproblemen? Je zou je volgers wellicht precies op het juiste moment kunnen helpen door hen op de 'Monsley 500' actie te wijzen. Met ons relatiehulp programma helpen we stellen zélf de weg naar meer liefde en verbondenheid te vinden. Onze missie is dat mensen zelf de zure momenten in het leven om kunnen buigen naar persoonlijke groei. Of zoals de Engelsen zeggen: ‘When life gives you lemons, make lemonade.’

Aanmelden kan via deze link: https://www.monsley.com/Monsley-500-actie zolang de voorraad strekt. We verdienen niets aan deze actie (sterker nog; we verliezen geld met iedere deelnemer.) We vragen je daarom om belangeloos mee te doen en alleen te reageren als je dit initiatief kosteloos wil ondersteunen. 

Wij geven je de mogelijkheid om het volledige programma te doorlopen, of een proefles te volgen, dit is echter geen vereiste maar kan je wel helpen om een goede review te schrijven of wellicht staan jij en je partner open voor een verdieping / verbetering van jullie relatie.

Hartelijke groeten, Rik Heijmen en Anoek Gerlings

Oprichters Monsley

p.s. Wil je meer weten, neem dan contact met ons op! Ook kan Anoek (relatietherapeut) helpen met je content over relaties en liefde. Er is van alles mogelijk!

*Waarom adminisitratiekosten? We willen dat mensen gemotiveerd aan de slag gaan en daarom vragen we €15,- per deelnemer. Als we het gratis weggeven, dan zijn de plaatsen direct weg, maar gaan mensen er niet mee aan de slag!

Sign up for LinkPizza

or
Share