De Projectinrichter - Voortman

Briefing

Voor het bedrijf ''De Projectinrichter'' zouden wij graag een artikel willen over het merk ''Voortman''.

Voortman is een familiebedrijf en levert kantoormeubilair alleen en uitsluitend via dealer wederverkoop punten. Voortman kantoormeubelen is gevestigd in Purmerend en is opgericht in 1967. Een bedrijf welke al meer dan 50 jaar op de markt met kantoorinrichting actief is. Het kantoormeubelen bedrijf staat voor functionele oplossingen, eigentijdse vormgeving en een hoog niveau van afwerking in werkplekken, kasten en scheidingswanden.

Als robuuste basis gebruikt men plaatstaal als inrichtingslijnen. Het uitgebreide meubelen overzicht van op elkaar afgestemde kleuren, afwerkingen en structuren completeert de kantoorinrichting producten.

Voor meer informatie kun je terecht op https://www.deprojectinrichter.com/voortman

What do we want an influencer to do:

Graag zouden wij een artikel op jouw website willen hebben over het merk Voortman. Het artikel kan dus bijvoorbeeld gaan over de verschillende modellen en mogelijkheden van dit merk. Het is de bedoeling dat er awareness gecreëerd wordt voor het merk Voortman, welke te koop is bij De Projectinrichter, om zo de verkoop te stimuleren. Het doel is dus om potentiële klanten enthousiast te maken voor de aanschaf van nieuwe kantoormeubilair.

Wij verwachten een artikel met daarin minimaal 2 links naar de volgende landingspagina's:

  1. https://www.deprojectinrichter.com/voortman (anchor text: Voortman kantoormeubilair)
  2. https://www.deprojectinrichter.com/ (anchor text: De Projectinrichter)


Sign up for LinkPizza

or
Share