Aurélien - Badstof polo's

Briefing

Aurélien laat zich inspireren door de romantiek van de tijdloze Mediterrane man. Na de initiële focus op de driving shoes, is het assortiment inmiddels uitgebreid tot een volledige ready-to-wear collectie voor zowel mannen als vrouwen die zich willen onderscheiden door middel van stijl, kwaliteit en ingetogenheid.

Wij bieden ongekende value-for-money in het luxe mode segment. Onze producten worden gemaakt in Italiaanse ateliers - dezelfde die ook produceren voor de bekende modehuizen - vervolgens verkopen wij deze producten rechtstreeks aan u. Wij zijn een Nederlands merk met de kwaliteit van de Italiaanse modehuizen. Kopen bij Aurélien is een slimme keuze. Vandaar dat wij het ook Slimme Luxe noemen. 

We verwachten mode en/of lifestyle gerelateerde websites welke een blogpost schrijven omtrent ons uniek concept. Deze zomer ga je veel 'badstof' materialen terugzien in de winkels. Bij Aurélien lopen we hierin voorop en bieden we prachtige polo shirts aan van ongekend hoge kwaliteit.

What do we want an influencer to do:

Wij verwachten platformen en influencers met een focus op lifestyle en shopping. Het ideale platform bereikt de moderne man en heeft een substantieel bereik met een gerespecteerde autoriteit binnen Google.

Je ontvangt van ons:

  • Poloshirt naar keuze
  • Driving shoes of Loafers naar keuze indien je een top domein in bezit hebt welke perfect aansluit bij onze doelgroep.
  • andere wensen zijn te bespreken twv €150,-

We verwachten een eerlijk artikel met minimaal 2 backlinks naar onze website. Heb jij een platform waar we ons merken kunnen etaleren? Meld je dan direct aan!

Sign up for LinkPizza

or
Share