Campaign

Horloge.nl - Fossil Hybrid HR Smartwatch 2

Briefing

Horloge.nl is dé online specialist in merkhorloges, waar service en kennis van zaken voorop staan. Wij hebben een breed assortiment heren-, dames en kinderhorloges in diverse prijsklassen, waaronder Smartwatches. Maar, wij verkopen niet alleen horloges - ook voor een nieuw horlogebandje ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je een horlogebandje met een totaal andere uitstraling, of liever de oude vertrouwde versie? Bij Horloge.nl heb je een ruime keuze uit originele bandjes. Met meer dan 35.000 exemplaren op voorraad, is de kans dus groot dat er één bij zit die past op jouw horloge én aansluit op jouw wensen. Tenslotte kan je ook bij ons terecht voor horlogeaccessoires. Kortom, we zijn een echte totaalleverancier!

De opdracht

Voor deze opdracht gaat het om de promotie en lancering van een nieuw type Smartwatch van het merk Fossil – de Hybrid HR. Dit nieuwe type Smartwatch onderscheidt zich van de oude door de langere batterijduur - deze gaat namelijk tot wel twee weken mee! Verder blijft alles bij het vertrouwde - je kan met dit type horloge gemakkelijk je hartslag meten, het aantal stappen bijhouden en binnenkomende oproepen aflezen. Een hybride Smartwatch is perfect geschikt wanneer je houdt van het traditionele uiterlijk van een horloge, maar wel wilt profiteren van handige functionaliteiten. Pitch jouw creatieve voorstel - hoe ga jij deze nieuwe hybride Smartwatch promoten en hoe zorg je er indirect voor dat onze branding gestimuleerd wordt?

Let op: de vergoeding van deze campagne is enkel de Smartwatch ter waarde van 219 euro (model met stalen schakelband - zie afbeelding van de campagne & https://www.horloge.nl/fossil-collider-analoog-digitaal-smartwatch-ftw7009.htm). Wij sturen deze naar je op zodat jij content kan schieten, hierna mag je hem houden. Een extra fee is niet mogelijk.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share