Strandhotel Cadzand

Briefing

Strandhotel Cadzand is een viersterren- Superior hotel gelegen in de meest zuidelijke badplaats van Nederland; Cadzand-Bad. Het hotel is een familiebedrijf waarbij de derde generatie de leiding heeft. Het bestaande hotel is binnen drie jaar tijd verdubbeld en uitgebreid van 38 naar 71 kamers. Het ontwerp is van Studio Piet Boon die de kenmerken van de kustomgeving heeft omarmt.Het gekozen kleurenpallet geeft een kalme, ontspannen sfeer. Met luxe, stijlvolle stoffen en de warmte van speciale objecten en details.

De uitnodigende Original Boxspring bedden zijn van Auping. Daarnaast verzorgt het Strandhotel ook de verhuur met hotelservice van acht luxe appartementen in de naastgelegen Strandresidentie.

De missie van het bedrijf is om een onderscheidend luxe boutique hotel te zijn met als uiteindelijk doel ‘’dé food & wellness bestemming van de Zeeuwse kust‘’ te worden, met de gewenste herpositionering van kleinschalig familiehotel naar onderscheidend luxe boutique hotel. Het hotel heeft als onderscheidend vermogen de sterke component F&B, welke op diverse niveaus beschikbaar is. De volledige verantwoordelijkheid van alles in het kader van eten en drinken staat onder leiding van sterrenchef Sergio Herman.

In het hotel huist restaurant Pure C, een tweesterren Michelin restaurant waarbij chefkok Syrco Bakker de volledige leiding heeft. Daarnaast is in het hotel de foodbar Blueness te vinden, in deze foodbar is een op Japan geïnspireerde keuken met Zeeuwse producten te vinden met hippe cocktails in een internationaal uitziende Izakaya. In het weekend is er vaak een DJ te vinden die de sfeer in de bar nog meer versterkt. Tenslotte is er binnen 5 minuten wandelafstand ook nog restaurant AIRrepublic met één Michelinster te vinden, deze brasserie is gelegen in de jachthaven. In het ontbijtrestaurant Pine House is dagelijks een vers en uitgebreid ontbijtbuffet te vinden waarbij lokale producten centraal staan. Bij het ontbijtbuffet kan ook genoten worden heerlijke zoetigheden uit eigen bakkerij. 

What do we want an influencer to do:

We verwachten kwalitatieve content die in dezelfde lijn is als die van het hotel maar welke ook tegelijkertijd de gewenste doelgroep aanspreekt en daarmee dus voor het bedrijf een return on investment oplevert. Inbreng en feedback op gemaakte content alvorens deze op eender welk platform gedeeld wordt.

Wij verwachten ten minste één post op weblog van de influencer met daarbij verlinking/verwijzing naar de eigen website om direct te kunnen boeken. Ook is het van belang dat hierbij de gewenste hashtags gebruikt worden om zo extra vindbaar te zijn op het net. Tenslotte verwachten wij minimaal 3 blijvende beelden over het verblijf op de Instagrampagina van de influencer met daarbij één hoogtepunt dat blijvend op de pagina van de influencer te vinden is. Gedurende het verblijf verwachten wij minimaal 5 story's per dag die ook tijdswijs-strategisch zijn gepost zodat deze in één lijn zijn met het te bereiken doel. Indien mogelijk zouden wij een (mini)vlog over het verblijf zeer leuk vinden.

Sign up for LinkPizza

or
Share