Campaign

Strandhotel Cadzand

Briefing

Strandhotel Cadzand is een viersterren- Superior hotel gelegen in de meest zuidelijke badplaats van Nederland; Cadzand-Bad. Het hotel is een familiebedrijf waarbij de derde generatie de leiding heeft. Het bestaande hotel is binnen drie jaar tijd verdubbeld en uitgebreid van 38 naar 71 kamers. Het ontwerp is van Studio Piet Boon die de kenmerken van de kustomgeving heeft omarmt.Het gekozen kleurenpallet geeft een kalme, ontspannen sfeer. Met luxe, stijlvolle stoffen en de warmte van speciale objecten en details.

De uitnodigende Original Boxspring bedden zijn van Auping. Daarnaast verzorgt het Strandhotel ook de verhuur met hotelservice van acht luxe appartementen in de naastgelegen Strandresidentie.

De missie van het bedrijf is om een onderscheidend luxe boutique hotel te zijn met als uiteindelijk doel ‘’dé food & wellness bestemming van de Zeeuwse kust‘’ te worden, met de gewenste herpositionering van kleinschalig familiehotel naar onderscheidend luxe boutique hotel. Het hotel heeft als onderscheidend vermogen de sterke component F&B, welke op diverse niveaus beschikbaar is. De volledige verantwoordelijkheid van alles in het kader van eten en drinken staat onder leiding van sterrenchef Sergio Herman.

In het hotel huist restaurant Pure C, een tweesterren Michelin restaurant waarbij chefkok Syrco Bakker de volledige leiding heeft. Daarnaast is in het hotel de foodbar Blueness te vinden, in deze foodbar is een op Japan geïnspireerde keuken met Zeeuwse producten te vinden met hippe cocktails in een internationaal uitziende Izakaya. In het weekend is er vaak een DJ te vinden die de sfeer in de bar nog meer versterkt. Tenslotte is er binnen 5 minuten wandelafstand ook nog restaurant AIRrepublic met één Michelinster te vinden, deze brasserie is gelegen in de jachthaven. In het ontbijtrestaurant Pine House is dagelijks een vers en uitgebreid ontbijtbuffet te vinden waarbij lokale producten centraal staan. Bij het ontbijtbuffet kan ook genoten worden heerlijke zoetigheden uit eigen bakkerij. 

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share