Blije Kip - Creatieve Instagram voorjaarscampagne

Briefing

Blije Kip is het grootste merk-ei van Nederland. De eieren van Blije Kip zijn te koop bij onder meer AH, Jumbo en Plus. Dierenwelzijn, natuur en milieu staan voorop bij Blije Kip. In deze voorjaarscampagne staan twee eisoorten centraal: 

  • Blije Kip Biologisch
  • Blije Kip Witjes

Beide eisoorten hebben de maximale drie-sterren van het Beter Leven-keurmerk van de Dierenbescherming toegekend gekregen. Daarnaast dragen ze het onafhankelijke label PlanetProof, een garantie dat er veel aandacht is voor natuur, milieu en klimaat. 

Voor de kippen zijn speciale kipspeeltjes ontwikkeld als kipschommels en graantaps. De kippen kunnen de hele dag naar buiten en hebben maar liefst twaalf hectare ruimte buiten. De eieren zijn afkomstig van traditionele Nederlandse boerenbedrijven. Aandacht en respect voor mens, dier en milieu levert echte Blije Kip eieren op. En dat proef je!

What do we want an influencer to do:

Blije Kip wil enerzijds haar naamsbekendheid in het algemeen verhogen (waardoor de consument een bewuste keus maakt aan het supermarktschap), anderzijds wordt nu speciaal voor Blije Kip Biologisch en Blije Kip Witjes aandacht gevraagd. Ei moet van een gewoonteproduct een bewuste keuze worden.

Van de influencers verwachten we dat zij de boodschap van Blije Kip enthousiast voor het voetlicht brengen op een wijze die past bij hen. We verwachten dat zij helpen het merk te laden. Dit mag absoluut speels en opvallend gebeuren. De focus van deze campagne ligt op Instagram. We willen niet alleen story’s, maar ook wallposts. Tot slot: we willen ons Instagram-kanaal laten groeien, dus tagging is een voorwaarde.

Graag ontvangen we jouw creatieve idee!

Let op: de publicatiedatum is week 22 en 23 (25 mei – 7 juni). Bijdragen die na deze datum gepost worden, komen niet meer voor vergoeding in aanmerking. Houdt er ook rekening mee dat Blije Kip de post moet goedkeuren voordat deze online gaat, dien dus bijtijds je preview in.

Sign up for LinkPizza

or
Share