Happy Weight - Zilveren Kruis-vergoeding

Briefing

Happy Weight is een cursusinstituut dat sinds 2006 programma’s ontwikkelt voor het aanleren van een gezond eet- en leefpatroon. Het uiteindelijke resultaat: een blijvend gezond gewicht. Al meer dan zestigduizend mensen volgden een programma van Happy Weight.

Deelnemers gaan thuis zelfstandig aan de slag met het programma en krijgen online ondersteuning.

Happy Weight is ontwikkeld door Nederlandse deskundigen (huisartsen, diëtisten, bewegingswetenschappers). Het programma volgt de richtlijnen van de Nederlandse Gezondheidsraad en is positief beoordeeld door het Voedingscentrum. Verschillende zorgverzekeringen vergoeden Happy Weight.

Uitgangspunt van Happy Weight: met gewone voeding is een gewoon gezond gewicht te verkrijgen te behouden.

Het Happy Weight-pakket bestaat uit:

  • vijftien informatieve les-/weekdelen
  • praktische voedingskeuzelijst
  • beweegplannen naar keuze
  • huiswerktoetsen

Daarnaast ontvangen deelnemers de volgende extra’s:

  • Dopper-drinkfles
  • stappenteller met 3d-sensor
  • Happy Weight inspiratiereceptenboek (niet in de winkel verkrijgbaar)
  • praktische taillemeter

Het complete pakket Happy Weight Personal kost tijdelijk slechts 115 euro (normale prijs 149,-). Dit is een eenmalig bedrag. Er zijn geen bijkomende kosten, deelnemers zitten nergens aan vast en hoeven geen poeders, pillen of shakes te kopen (moeten we binnen Happy Weight zelfs niets van hebben) en het mooie is dat alle Zilveren Kruis-verzekerden dit gehele bedrag vergoed krijgen.

What do we want an influencer to do:

Deze campagne is volledig gericht op Zilveren Kruis-verzekerden. Mensen die een aanvullend pakket van twee of meer sterren hebben, krijgen Happy Weight volledig vergoed. Graag gaan we een samenwerking aan met influencers die ons willen helpen deze campagne voor het voetlicht te brengen. Belangrijk is dus dat je het Happy Weight programma onder de aandacht brengt en het feit dat Zilveren Kruis-verzekerden dit volledig vergoed krijgen.

Voorwaarde is het opnemen van de link https://happyweight.nl/zilveren-kruis-gratis-afvallen/.


Sign up for LinkPizza

or
Share