Bugaboo winactie mei 2020

Briefing

Bugaboo is een Nederlands design bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen van innovatieve kinderwagens om het leven van ouders gemakkelijker te maken. Wij weten dat het kiezen van een kinderwagen een grote stap is. De kinderwagen moet perfect zijn in gebruik en gemaakt zijn van hoogwaardige materialen die lang mee gaan. Bij Bugaboo hebben we altijd een kinderwagen die past bij de levensstijl de ouders.

Campagne: vanaf 25 mei starten we met een super gave campagne. Hierbij geven we 3 (!) geweldige pakketten weg, inclusief een zelf gekozen Bugaboo kinderwagen, de Bugaboo Turtle by Nuna autostoel én een accessoriepakket. De campagne loopt in meerdere landen en om kans te maken moet de consument zich via aanmelden via een onze landingspagina en inschrijven voor onze nieuwsbrief.

We zijn momenteel op zoek naar influencers / partners die deze campagne willen promoten en verkeer kunnen sturen naar deze landingspagina.


What do we want an influencer to do:

We verwachten dat ten minste 15-20% van de volgers een ''swipe up'' doet en dat 50% zich aanmeldt om te winnen. De influencer wordt wanneer nodig voorzien van afbeeldingen, maar het is ook mogelijk om authentieke, door de influencers gegenereerde, content die bij de specifieke doelgroep past te gebruiken.

Zie voorwaarden voor de vergoedingsopties

Sign up for LinkPizza

or
Share