Laat je ogen laseren

Briefing

Steeds meer mensen kiezen voor een ooglaser behandeling. Dat is niet zo gek. De techniek bestaat al sinds het begin van de jaren 80. Inmiddels hebben wereldwijd miljoenen mensen een succesvolle ooglaser behandeling ondergaan. In de begindagen was er maar één methode waarmee een oogafwijking verminderd of verholpen kon worden. Maar de Ooglaser behandelmethoden en apparatuur is in de loop der jaren steeds verder ontwikkeld en verfijnd.

Dutch Clinic Select combineert 20 jaar ervaring met de laagste tarieven in Nederland op het gebied van ooglaseren. Onze oogartsen hebben meer dan 40.000 ooglaserbehandelingen uitgevoerd. We hanteren de nieuwste en veiligste methoden en gebruiken de meest geavanceerde apparatuur. Klanten prijzen ons voor de persoonlijke aandacht en tijd die we voor hen nemen. Dat zie je terug in de klanten reviews op de site en op Trustpilot. Onze website is www.laatjeogenlaseren.nl. Onze artsen zijn NOG geregistreerd. Dat wil zeggen dat al onze oogartsen aan de kwaliteitsnomen voldoen om ooglaserbehandelingen deskundig en veilig uit te voeren. Zo weet u zeker dat uw ogen in veilige handen zijn.

Tijdens een ooglaser behandeling wordt een minimale aanpassing in de bolling en dikte van uw hoornvlies gemaakt. Daarna kunt u weer scherp zien zonder bril of lenzen. Een ooglaser behandeling kan u van de volgende oogafwijking afhelpen; bijziendheid (myopie), verziendheid (hypermetropie) en cilinderafwijkingen (astigmatisme).

  • Voor bijziendheid wordt het hoornvlies vlakker gemaakt, zodat het licht zich op het netvlies kan richten in plaats van ervoor.
  • Bij verziendheid wordt het hoornvlies steiler gemaakt, waardoor het licht zich op het netvlies concentreert in plaats op van een punt erachter.
  • Bij astigmatisme (cilinderafwijking) wordt het hoornvlies sferisch gemaakt om ervoor te zorgen dat het licht zich op één punt op het netvlies concentreert in plaats van op veel andere.

What do we want an influencer to do:

Je schrijft een artikel vooraf (bijvoorbeeld n.a.v. het medisch vooronderzoek en over je afwegingen om je ogen te laten laseren) en nadat je een ooglasering bent ondergaan via laatjeogenlaseren.nl door een van onze gerennomeerde oogartsen. In beide artikelen verwerk je minimaal twee links. Meer artikelen zijn altijd wenselijk, denk aan intake, medisch vooronderzoek, de behandeling zelf, the day after waarin je al succes ervaart en de eerste t/m derde nacontrole en een eventuele latere terugblik. Je zorgt ervoor dat minimaal 2 artikelen aangejaagd worden via social media voor een zo groot mogelijk bereik. Je tagt op Instagram @clinic_select en Facebook @clinicselect.

Verder laat je een leuke review achter op Trustpilot en Google My Business.

Wij zorgen 1) voor de beste zorg voor je ogen en 2) dat je de dag van de behandeling goed verzorgd wordt.

Vlogs zijn van harte welkom, ben je van plan dit te gaan maken, vermeldt dat dan in je pitch.

Kun je meer voor ons betekenen en heb je een goed idee voor een samenwerking? Let us know!

PS; We zijn extra geinteresseerd in mensen die (semi) BN-er zijn, of professioneel sporter, en het goed vinden dat wij jou als klant op onze site mogen tonen.

Sign up for LinkPizza

or
Share