Gebruikte Trapliften: Daar profiteert iedereen van

Briefing

Smienk is specialist in kwalitatieve, hergebruikte trapliften van alle merken. Al onze trapliften worden exact op maat gemaakt en geleverd met levenslange garantie i.c.m. onderhoud. Zo houdt de klant genoeg geld en energie over voor de leuke dingen.

Onze missie is om trapliften voor iedereen bereikbaar en betaalbaar te maken en daarnaast te voorkomen dat goede trapliften onnodig op de schroothoop belanden.

Zo zorgen wij voor een professionele demontage in de oude situatie en betalen we eerlijke prijs en daarnaast bespaart de nieuwe klant duizenden euro's t.o.v. een nieuwe traplift. Ten slotte profiteert ook de natuur van deze circulaire oplossing!

What do we want an influencer to do:

Graag zien wij een blogpost van minimaal 400 woorden waarin de voordelige en duurzame trapliften van Smienk op een leuke manier worden gepresenteerd.Daarin verwerk je minimaal 2 links naar de website van Smienk:

<a href="https://www.smienktrapliften.nl/traplift-kopen/">traplift kopen</a> en <a href="https://www.smienktrapliften.nl/">gebruikte traplift</a>


Sign up for LinkPizza

or
Share