Promotie interactieve video rondom energie!

Briefing

UnitedConsumers is dé website die jou helpt om eenvoudig te besparen op je vaste lasten. Een van deze vaste lasten zijn de energiekosten. Veel consumenten weten niet precies welk contract het beste voor hen is. Om dit makkelijker te maken hebben wij een interactieve video gemaakt om deze consumenten de controle te geven en speels tot het juiste antwoord te komen. Graag gaan wij een samenwerking aan op basis van de opgegeven voorwaarden.

What do we want an influencer to do:

Wij zijn opzoek naar influencers die ons kunnen helpen meer kijkers te genereren voor de video op deze pagina: https://www.unitedconsumers.com/energie/energieprijzen/interactieve-video-vast-of-variabel-energietarief.jsp

Kijkers die de vraag: Welk energiecontract past bij mij beantwoord willen hebben en die het leuk vinden om dat via een video te ontdekken waarin ze zelf keuzes kunnen maken. Zeg jij dan, Wow dat is gaaf, vernieuwend en super leuk ;). Dan horen wij dat natuurlijk graag van je. Van jou als influencer vragen we dan om de webpagina te promoten, met als doel dat men deze gaat kijken. Graag zien we in je pitch een realistisch plan: hoe ga jij ons helpen meer kijkers te genereren?

Sign up for LinkPizza

or
Share