Grafische cursus volgen

Briefing

GrafischeCursussen.nl organiseert zoals de naam al zegt diverse cursussen op grafisch vlak in het volwassenenonderwijs. Denk aan Adobe programma's als Photoshop, Illustrator, InDesign, videobewerking en WordPress. Dit zijn computergerelateerde cursussen, maar we hebben ook een cursus die puur is gericht op de theorie van Grafische Vormgeving (kleurenleer, typografie etc.). Onze special is de jaarcursus Grafische Vormgeving waar groepen van 10 tot 12 personen 36 x bijeenkomen en alle aspecten van het vak 'Grafisch Vormgever' krijgen aangeleerd. Hoofdlocatie is te Amsterdam. Af en toe huren we lesruimte in Utrecht, Den Haag of Breda. Zie onze website voor meer informatie.

What do we want an influencer to do:

Wij zoeken influencers die affiniteit hebben met grafische vormgeving of de genoemde programma's. Het liefst zien we dat je een van onze cursussen zelf volgt, zodat je deze kunt reviewen en hier een mooie post over kunt delen Wij hebben ook voldoende artikel-voorbeelden om je te inspireren. Omdat de meeste van onze cursisten vrouw zijn, nodigen wij zeker ook influencers die zich vooral op vrouwen richten om te pitchen. (we relevante influencers).

De beste deal hebben we waarschijnlijk als je een cursus wilt volgen om de grafische kennis voor eigen werkzaamheden te gaan toepassen, denk aan optimalisatie afbeeldingen voor het web, fotocorrecties, maken van fotocollages, illustraties of infographics maken bij een artikel. WordPress-site bouwen etc. Graag gaan wij een meer langdurige verbinding willen aangaan omdat we overtuigd zijn van het belang van enthousiasme bij het schrijven over een onderwerp. Graag zien we dus dat je met passie over een eigen ervaring en opgedane nieuwe kennis een post deelt.

Sign up for LinkPizza

or
Share