Launching DAM Seltzer

Briefing

DAM Seltzer is het nieuwste alcoholisch drankje op de Nederlandse markt! In een 25cl blikje verpakt, het drankje bevat prikwater, 5% alcohol en een natuurlijke fruitsmaak wordt dit het beste zomerdrankje van 2020. Het bevat maar 70 caloriën, geen suikers, weinig carbs en is helemaal glutenvrij. Een stuk lichter dan bier, dus. Dat het daarnaast ook nog lekker is maakt 'DAM, the good drink'. We targeten op mannen en vrouwen tussen de 25 en 35, die een sociaal, actief en ambitieus leven leiden. In Amsterdam te koop op onze webshop en binnenkort ook bars en restaurants.

DAM, that's good.

What do we want an influencer to do:

Wij willen onze target groep, mannen en vrouwen tussen de 25-35, zo goed mogelijk bereiken via social media en brand awareness creëren. Wij verwachten van influencers die een review geven over het product dat ze dit doen in de context van onze brand: het drankje is het beste als je het op een zomerse dag in het park drinkt of bij een bar op een terras, met vrienden om je heen (om het sociale aspect te benadrukken). We verwachten ook dat de voordelen van het product (weinig calorieen/glutenvrij/all natural smaken) worden benadrukt bij een review. 'Seltzer' is tot nog toe een onbekend woord in Nederland (waar het in Amerika allang bekend is); aan ons om dus ook dit woord in Nederland bekendheid te brengen.

Je start een winactie om jouw volgers bekend te maken met DAM Seltzer en meer engagement te creeeren. Je volgers moeten het maatje taggen waarmee zij deze drankjes willen nuttigen en DAMseltzer volgen op Instagram. De winnaar ontvangt van ons 12 blikjes DAM Seltzer.

Sign up for LinkPizza

or
Share