De Tropen café, terras en binnentuin

Briefing

Amsterdam is sinds 1 juni een fantastisch groen en zonnig terras rijker; gasten – groot én klein – kunnen nu rond de vijver in de mooie binnentuin van het Koninklijk Instituut voor de Tropen aan het Oosterpark ontbijten, koffie-en, lunchen, tea-en, borrelen, dineren én bij mooi weer staat chef Hans Ribbens er achter de barbecue. Het buitenterras van De Tropen is nu twee keer zo groot geworden. En dus dubbel zo zonnig! Naast de binnentuin ligt het pierenbadje van het Oosterpark: leuk voor kinderen.

De Tropen is onderdeel van het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT), dat zich richt op duurzame ontwikkeling. Of het nu gaat over het beter opsporen van tuberculose in Bangladesh, het vergroten van de toegang tot financiële diensten in Marokko of de strijd tegen kind huwelijken in Malawi, KIT is ermee bezig. Dit financieren wij mede door onze horeca en de evenementen die wij organiseren in De Tropen. Zo draagt ieder biertje of maaltijd een beetje bij aan een betere wereld. www.amsterdamdetropen.nl

What do we want an influencer to do:

Graag willen wij jouw hulp inroepen om aandacht te helpen realiseren zodat meer mensen de weg weten te vinden naar (de nieuwe binnentuin van) De Tropen. Het liefst aandacht in de vorm van een verslag van je bezoek, waarbij je op onze kosten mag komen eten of drinken. Mocht dit niet mogelijk zijn en je een ander leuk idee hebben voor een insteek, horen wij het graag.

Sign up for LinkPizza

or
Share