Ladybird Bridal

Briefing

Als je gaat trouwen is de trouwjurk van onschatbare waarde. Ladybird is een internationaal bruidsmodemerk en maakt bruidsmode voor de eigentijdse bruid. Elke bruid is uniek. De een voelt zich aangetrokken tot een ‘no-nonsense’ ontwerp zonder toeters of bellen. De ander wil op haar trouwdag juist alles uit de kast halen en gaat voor meters tule, kant, parels en opvallende applicaties. Ladybird heeft al deze verschillende stijlen in haar elegante bruidsmode collectie. Elke trouwjurk van Ladybird is altijd verrassend en origineel. Een bruidsjurk van Ladybird heeft karakter. De trouwjurk omlijst het lichaam van elke bruid, accentueert de juiste punten en ondersteunt haar persoonlijkheid.

What do we want an influencer to do:

Voor woensdag 24 juni staat er een styled shoot op de planning.Om onze nieuwe collectie te ondersteunen met inspiratievolle content organiseren wij in samenwerking met De Bloemenkeuken (bruidsbloemist) voor Instagram een styled shoot/video. Je wordt dus volledige gestyled door visagisten, kapper en onze adviseurs. Wat vragen wij van jou? Model staan in de trouwjurk zodat wij beeldmateriaal kunnen maken voor onze social media kanalen + op jouw Instagram kanaal een post en een story met het beeldmateriaal dat je van ons krijgt aangeleverd.

Afhankelijk van je bereik is er eventueel een fixed fee of misschien zelfs een bruidsjurk beschikbaar, geef in je pitch jouw voorkeur aan.

Must: een maat 38 ivm het passen van de trouwjurk.

Sign up for LinkPizza

or
Share