Try the best Burgers at The Burger Company

Briefing

Midden in de coronacrisis openen wij The Burger Company in Groningen. We zijn een team van jonge horeca fanatiekelingen die ook hard geraakt zijn door COVID-19. Desondanks zitten we niet bij de pakken neer, blijven we positief en starten ons eigen bedrijf op. Wij willen juist in deze tijd mensen bewust maken en voorzien van eerlijk voedsel. Af van de antibiotica en andere troep die de vleessector normaliter toevoegt aan vlees om het goedkoper te maken.

 Onze producten zijn puur en komen direct van het land: van Boer naar Burger. The Burger Company heeft een eigen boerderij waar koeien een 3x mooier en langer leven krijgen. Ze krijgen alleen voedsel uit de regio en wordt hun mest weer gebruikt om de weilanden van voedingsstoffen te voorzien. Zo is het cirkeltje rond en wordt het milieu minimaal belast. Iedereen is ook van harte welkom om onze boerderij te bezoeken! Verder worden onze heerlijke brioche broodjes gebakken bij ‘Meester Boulanger’ Haafs uit Haren. De groentes bij Boer Geert uit Mussel (van boer zoekt vrouw) en leveren we het welbekende Bax Bier uut Grunn.

 Zo is alles traceerbaar en zijn de ketens doorbroken. Puur en eerlijk is waar wij voor staan: lokaal eten zonder schuldgevoel. Wel is ons doel om supersnel door de hele stad te bezorgen, zo is ‘slow’ food nog nooit zo fast geweest.

 Julie zijn van harte welkom om ons een keer op te zoeken aan de Nieuwe Ebbingestraat 27 en een heerlijke hamburger of hotdog te proberen! Sinds 12 juni zijn wij open voor afhaal en bezorgen. Eat local buy local.

What do we want an influencer to do:

Wij zijn op zoek naar influencers die in de buurt van Groningen wonen en The Burger Company willen uittesten. Hierover kunnen zij een post maken om zo meer naamsbekendheid en uiteindelijk meer klanten te realiseren. Ook staan wij open voor influencers en publishers die bijvoorbeeld over hotspots content maken, zodat wij op deze manier meer zichtbaar worden. Wij horen in jouw pitch graag jouw creatieve idee.

Qua vergoeding is het mogelijk om op onze kosten te komen eten, indien je een mooi bereik hebt staan wij ook open voor een extra vergoeding. Geef dit aan in je pitch.

Sign up for LinkPizza

or
Share