Campaign

Stylish Stay-cation

Briefing

Hey 👋! Leuk dat je kijkt. WALLIEN is een Amsterdamse start-up van broer en zus Olivier en Madeleine Wallien. Wij maken duurzame swim, surf en beach wear in supermooie designs. Madeleine ontwerpt alles zelf vanuit ons kantoor in Amsterdam. En wij produceren al onze producten in Europa in kleine familie-ateliers. Dat doen we om zeker te weten dat er goede werkomstandigheden zijn, maar ook om transport te verminderen.

Bovendien hebben wij als basisvoorwaarde dat alles zo duurzaam mogelijk gemaakt moet worden. Wij zijn beiden ouders en willen de planeet beter achter laten voor onze kids. Voor onze bikini’s en badpakken gebruiken wij bijvoorbeeld stoffen die zijn gemaakt van plastic flessen en visnetten uit zee. De wetsuits worden gemaakt van kalksteen neopeen (veel duurzamer dan traditioneel neopreen, gemaakt van olie). En voor de shirts gebruiken wij alleen organic cotton. 

Je kunt ons hier vinden:

  • Website: WALLIEN.com
  • Instagram: https://www.instagram.com/wallienwaterfashion/
  • Een van de brand filmpjes (38 sec.): https://youtu.be/_xL25GnAi5g

Vorig jaar in mei zijn wij begonnen met de eerste collectie en nu is ons tweede seizoen van start. Eind vorig jaar hebben wij ons merk ook gelanceerd in Australië. Heel tof is, dat de modemagazines onze producten goed oppikken. Oa de Vogue, Elle, Women’s Health, Linda hebben ons gefeatured (oa gedragen door Kim Veenstra). ELLE heeft ons net uitgeroepen tot een van de “tofste Dutch brands van het moment". Daarnaast merken wij dat watersporters onze producten heel goed vinden. Wij sponsoren bijv iemand uit het Topzeilacademie, de NL kampioen Wakeboarden en de EU kampioen SUP’en. Zij vinden de producten goed passen, lekker zitten en superflexibel.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share