Comfyballs, de beste boxers ter wereld

Briefing

Comfyballs boxershorts en slips zijn gemaakt van diverse materialen, zeer zacht, duurzaam en uitstekend ademend. Met Comfyballs heb je gegarandeerd een aangename ervaring gedurende de hele dag. Voor elke activiteit heeft Comfyballs hét juiste model beschikbaar. Comfyballs underwear heeft het unieke PackageFront™, dit is speciaal ontworpen om de geslachtsdelen op zijn plaats te houden én te ondersteunen. Het Packagefront geeft je het prettige gevoel alsof een onzichtbare hand je kroonjuwelen vasthoudt en geeft je een formidabel draagcomfort! 

Eén van de vele eigenschappen van Comfyballs is het voorkomen van onnodige verhitting van je testes. Met onze speciaal ontwikkelde en uitstekend ademende stoffen én het optillen van je uitrusting wordt zowel warmte als vocht snel afgevoerd. Doordat we uitsluitend zeer zachte en duurzame stoffen gebruiken, heb je met Comfyballs gegarandeerd een aangename ervaring gedurende de hele dag.

What do we want an influencer to do:

Je ontvangt van ons een of meerdere boxershorts om te testen / reviewen. Graag zien we een mooie Instagram wallpost (en liefst ook een story, waarmogelijk met swipe-up) , blogpost en/of Facebookpost waarop jijzelf en onze Comfyball boxershort(s) duidelijk te zien zijn. In overleg start je een winactie (optioneel), maar je deelt in ieder geval de unieke kortingscode die we jou geven om onze boxershorts te promoten.

Let op: Dit is een barterdeal in combinatie met een affiliate vergoeding. Je ontvangt 5,25% commissie over elke aankoop die via jou geplaatst is. Dit meten we aan de hand van de unieke kortingscodes. Dus ook als de consument gaat Googlen en vervolgens via een andere influencer weer op de site van Comfyballs komt, maar jouw kortingscode gebruikt, wordt de sale aan jou toegekend.

Sign up for LinkPizza

or
Share