Campaign

Me time training voor drukke, ambitieuze moeders

Briefing

Verwondering & Bewondering helpt drukke, ambitieuze moeders die heel veel ballen tegelijk de lucht in houden zichzelf hoger op de to do list te zetten. Wat mij betreft wordt moe zijn te normaal gevonden. Het is dan ook mijn streven om vrouwen in te laten zien dat het ook anders kan. Dat je op een relatief makkelijke manier wél de tijd voor jezelf kunt nemen die je nodig hebt. Zonder dat je daar meteen hele dagen vrij voor hoeft te nemen of je er schuldig bij voelt. Er zijn altijd redenen waarom je jezelf voorbij loopt. Laat dat nu maar eens stoppen. Je bent het waard.

Ik heb hiervoor drie diensten:

  1. De 11-daagse me time boost voor mama's. In deze mini training krijg je 11 dagen lang iedere dag een e-mail met een tip, een stappenplan of inspiratie over hoe je wél die tijd voor jezelf kunt nemen. Deze 11-daagse kost normaal €11.
  2. Een (online maand) training 'It's me time!' . Deze training is voor moeders die het beu zijn om 's ochtends gehaast de dag te starten en 's avonds zo moe zijn dat ze alleen nog maar op de bank kunnen ploffen. Na deze training heb je tools gekregen die je makkelijk iedere dag kunt toepassen voor meer flow en energie gedurende je hele dag. Je bouwt een ochtend- en een avondritueel waar je altijd op kunt terugvallen als oplaadmoment. Deze training kost normaal €67.
  3. Mijn traject 'Much more me time'. Ben jij niet alleen moeder, maar heb jij ook een hectische baan en een druk sociaal leven en ervaar jij nooit de rust om echt goed op te laden en te kiezen voor jezelf? Hoe zou het zijn: als jij morgen wakker wordt, je dan je bed uitspringt, want je hebt zin in de dag! Dat je hoofd er naar staat om ‘s avonds een gezonde maaltijd te koken? Dat je thuis een gezelliger vrouw bent en voelt en jij niet meer zo snel geïrriteerd bent? Dat als je in bed ligt, jij een gevoel van dankbaarheid en van rust ervaart en je met een tevreden gevoel op de dag terugkijkt? Dat jij voor je kinderen een mooi voorbeeld bent van hoe je liefdevol voor jezelf kunt en mag kiezen. Spreekt dat je aan? Dan is dit het traject voor jou. ‘Much more me time’ is een persoonlijk, praktisch programma. In 4 maanden tijd doorloop jij in 4 stappen mijn unieke FLOW model. Gedurende deze 4 maanden hebben wij 5x een 1 op 1 afspraak. Online of wandelend in Eindhoven. FLOW staat voor: 
  • Felbegeerde verlangens: jij ontdekt wat jij écht wilt en wat jouw wensen zijn 
  • Leer jezelf (beter) kennen: je ontdekt en gaat beseffen wat jouw waarden en jouw krachten zijn 
  • Ochtend- en avondrituelen opbouwen: je bouwt rituelen op waarmee jij verzekerd bent van waardevolle tijd voor jezelf 
  • Word weer baas over jouw agenda: hier maak jij de keuzes waar jij jouw tijd aan besteedt en waardoor er echt tijd en ruimte ontstaat in jouw dag én in jouw hoofd 

De combinatie van deze 4 modules zorgt ervoor dat jij aan de ene kant werkt aan duurzame, persoonlijke groei en aan de andere dat er in de praktijk ook echt wat gebeurt en verandert en er tijd voor jezelf ontstaat. De waarde van dit traject is €497.  

In jouw pitch hoor ik graag van je in welke van deze 3 diensten jij geïnteresseerd bent. In het geval je kiest voor nr. 1 dan mag je die 3x weggeven onder je volgers, nr 2 mag je 1x verloten

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share