Campaign

Rotterdams Ballonnenbedrijf

Briefing

Rotterdams Ballonnenbedrijf levert (Helium) Ballonnen en Ballondecoraties aan particulieren en bedrijven in Rotterdam - en met name voor de Rotterdamse horeca - een exclusieve service als het gaat om de levering van (last minute) ballonnen en helium met een 'afspraak is afspraak' mentaliteit.

We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat persoonlijk bereikbaar voor onze klanten.

  • Wij zitten iedere dag in Rotterdam om de Rotterdamse horeca van ballonnen te voorzien en daarom kunnen wij gratis bezorgen in Rotterdam.
  • Wij hebben altijd alle kleuren latex ballonnen op voorraad en zelfs bij ons in de bus.
  • Wij kunnen zeer snel schakelen en u zelfs 24 uur per dag, 7 dagen per week buiten de reguliere openingstijden van ballonnen voorzien als het moet.
  • Voor spoedorders zijn wij 7 dagen per week van 8 - 23 uur bereikbaar via Whatsapp


Voor de VIP in Rotterdam (particulier, business of horeca) bieden wij een exclusieve High-End Ballonnenservice. Dat betekent o.a. dat u de hoogste kwaliteit, 100% biologisch afbreekbare ballonnen mag verwachten met 100% garantie. Dat wij persoonlijk 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn en binnen 60 minuten bij u in Rotterdam voor de deur kunnen staan met ballonnen. Dus als u last minute ballonnen nodig heeft, bel of stuur een Whatsapp bericht. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8 uur 's ochtends tot 23 uur 's avonds.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share