Rotterdams Ballonnenbedrijf

Briefing

Rotterdams Ballonnenbedrijf levert (Helium) Ballonnen en Ballondecoraties aan particulieren en bedrijven in Rotterdam - en met name voor de Rotterdamse horeca - een exclusieve service als het gaat om de levering van (last minute) ballonnen en helium met een 'afspraak is afspraak' mentaliteit.

We bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week in Rotterdam en zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat persoonlijk bereikbaar voor onze klanten.

  • Wij zitten iedere dag in Rotterdam om de Rotterdamse horeca van ballonnen te voorzien en daarom kunnen wij gratis bezorgen in Rotterdam.
  • Wij hebben altijd alle kleuren latex ballonnen op voorraad en zelfs bij ons in de bus.
  • Wij kunnen zeer snel schakelen en u zelfs 24 uur per dag, 7 dagen per week buiten de reguliere openingstijden van ballonnen voorzien als het moet.
  • Voor spoedorders zijn wij 7 dagen per week van 8 - 23 uur bereikbaar via Whatsapp


Voor de VIP in Rotterdam (particulier, business of horeca) bieden wij een exclusieve High-End Ballonnenservice. Dat betekent o.a. dat u de hoogste kwaliteit, 100% biologisch afbreekbare ballonnen mag verwachten met 100% garantie. Dat wij persoonlijk 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn en binnen 60 minuten bij u in Rotterdam voor de deur kunnen staan met ballonnen. Dus als u last minute ballonnen nodig heeft, bel of stuur een Whatsapp bericht. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8 uur 's ochtends tot 23 uur 's avonds.

What do we want an influencer to do:

Wij zijn op zoek naar influencers / bloggers die in Rotterdam wonen of in Rotterdam uit (eten) gaan. En die ballonnen willen inzetten bij een gelegenheid als een verjaardag, babyshower, huwelijk of ander evenement. Hierover kunnen zij een post maken om zo meer naamsbekendheid en uiteindelijk meer klanten te realiseren.

Ook staan wij open voor influencers en publishers die bijvoorbeeld over Rotterdam content maken, zodat wij op deze manier meer zichtbaar worden. Wij horen in jouw pitch graag jouw creatieve idee.

Qua vergoeding is het mogelijk om op onze kosten de betreffende gelegenheid aan te kleden met onze (helium) ballonnen. Indien je een mooi bereik hebt, staan wij ook open voor een extra vergoeding. Geef dit aan in je pitch a.u.b.

Sign up for LinkPizza

or
Share